Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Miljoona kotimaista keittiötä

Miljoona kotimaista keittiötä

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2014 klo 08:00
Julkaisija: Toimialatiedote

Rakennustuoteteollisuus RTT ry

Suomalaisten Keittiöiden Kansallista Suurnäyttelyä vietetään 29.–30.3. Kampanjan pääteemana on tarjota suomalainen keittiö suomalaiselle. Kampanjan takana ovat Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n jäsenyritykset (Domus Yhtiöt Oy, Novart Oy, Puustelli Group Oy ja Topi-Kalustaja Oy).

Neljä suurinta keittiövalmistajaa ovat tuottaneet yhteensä miljoona keittiötä tarjoten tuhansille työpaikan. Vuodessa 40 000 perhettä luottaa kotimaiseen keittiöön.

Yritysten pitkä historia on tarjonnut vuosikymmenten kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon, tämä halutaan säilyttää Suomessa.

Yhteistyöllä kotimaisuus nousuun

Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n jäsenyritykset ovat yhdistäneet voimansa kotimaisen keittiön ja työn puolesta. Tällainen yhteistyö ei todellakaan ole tavallista! Huoli työpaikkojen ja osaamisen säilymisestä Suomessa on saanut yritykset puhaltamaan yhteen hiileen.

–Kotimainen keittiö on ekologinen valinta. Sillä on pitkä käyttöikä hyvän laadun ja designin ansiosta ja se on valmistettu lähellä käyttäen lähimateriaaleja, summaa Peter Puhlin Domukselta.

Lähellä asiakasta tuotettu tuote työllistää kotimaassa. Oy Suomi Ab tarvitsee jokaisen työpaikan säilyäkseen kilpailukykyisenä.

–Liian usein tulee itsekin verrattua vain tuotteiden hintaa. Suosimalla kotimaista hyvä kiertää takaisin asuinympäristöön. Tuotteiden alkuperällä on merkitystä. Kampanja korostaa hienosti kotimaisen työn merkitystä, arvioi Anne Raikko Rakennustuoteteollisuus RTT ry:stä.

Lisätietoja Anne Raikko, tekninen asiantuntija
Rakennustuoteteollisuus RTT ry
anne.raikko@rakennusteollisuus.fi
puh. 050 568 6101

 

Rakennustuoteteollisuus RTT ry on osa Rakennusteollisuus RT ry:tä. RT on koko rakennusteollisuuden liittoyhteisö, joka muodostuu Rakennusteollisuus RT ry:stä keskusliittona ja siihen kuuluvista viidestä toimialasta. Viiden toimialan yhteensä yli 2600 jäsenyrityksen palveluksessa on lähes 55 000 henkilöä

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs