Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Metsäpalveluyrittäjille vahvistusta valmennuksesta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Metsäpalveluyrittäjille vahvistusta valmennuksesta

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2013 klo 09:27
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Metsäpalveluyritykset saavat vahvistusta toimintaansa Metsäpalveluyritysten kehittämisvalmennus eli Meke -hankkeesta. Mikkelin ammattikorkeakoulu ja Suomen metsäkeskuksen Etelä-Savon yksikkö ovat saaneet Etelä-Savon ELY-keskukselta tukea koulutuksen ja valmennuksen järjestämiseen.

Suurten metsäteollisuusyritysten metsänhoidon ja muiden metsäpalveluiden ulkoistus on kasvattanut pienempien yksityisten metsäpalveluyritysten määrä. Kasvumahdollisuuksia ja tilaa uusille yrittäjille on alalla edelleen, sillä kiinnostus metsäpalveluiden käyttöön on kasvussa kaikissa merkittävissä metsänomistajaryhmissä.

Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Suomen metsäkeskuksen Etelä-Savon yksikön Meke-hankkeen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa metsäpalveluyritysten liiketoimintaa. Tarkoituksena on luoda uusia palvelumuotoja ja synnyttää uusia yrityksiä valmentamalla yritysten henkilökuntaa ja metsäpalveluyrittämisestä kiinnostuneita.

Tavoitteena on myös saada sähköinen Metsään.fi -palvelu metsäpalveluyrittäjien käytännön työkaluksi. Metsään.fi palvelu auttaisi yrityksiä muun muassa uusien työmaiden hankkimisessa.

Aiheesta kiinnostuneet ilmoittautukaa mukaan valmennukseen!

Meke-hanke on kaksivuotinen koulutus- ja valmennushanke Etelä-Savon alueella. Mukaan haetaan nyt metsäpalveluyrityksiä ja uusia metsäpalveluyrittämisestä kiinnostuneita henkilöitä. Valmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Merja Hämekseen, p. 040-648 2090, merja.hames@mamk.fi

Hanke tukee Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelma 2007–2013 tavoitteita.

 

Lisätietoja

Merja Hämes, lehtori, Mikkelin ammattikorkeakoulun metsä, p. 040 648 2090, merja.hames@mamk.fi

Pertti Vento, kehittämisasiantuntija, Suomen metsäkeskuksen Etelä-Savon alueyksikkö, p. 0400 159 390, pertti.vento@metsakeskus.fi

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs