Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Maston spraymaalilla puhdasta ruostetta pihaan ja puutarhaan

Maston Oy

Maston spraymaalilla puhdasta ruostetta pihaan ja puutarhaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 09:30
Julkaisija: Maston Oy

Suomalainen Maston on kehittänyt ruoste-efekti spraymaalin, jonka pinta näyttää aidosti ruostuneelta. Pinta on maanläheisen ruosteenpunainen ja sen tekstuuri on karkea. Lisäefektiä antavat pienet metallihiukkaset, jotka kimmeltävät kuten aidossa ruostepinnassa.

 

Puutarhuri ja maisemasuunnittelija Sirpa Lehtinen on käyttänyt Maston Rust Effect -spraymaalia esimerkiksi puutarhan pergolaan. ”Oikein hyvä tuote, väri sointui juuri sopivasti ruosteiseen ympäristöön. Kunhan se vielä siitä likaantuu ja kuluu, niin oikein hyvä!  Maali levittäytyi ihanan tasaisesti ja kuivui nopeasti eli työskentely oli nopsaa. Seuraavaksi aion maalata ruosteisia palloja”

 

Valumaton ja täyteläinen Maston Rust Effect spraymaali tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin. Maalilla voi käsitellä myös kohteita, joihin ruostetta ei normaalisti synny. Metallipintojen lisäksi maali soveltuu niin puu-, kivi-, pahvi-, lasi- kuin muoviesineille. Maali ei murru iskuista ja säilyttää sävynsä auringossa. Se muodostaa vahvan, sään ja kosteuden vaihteluja kestävän pinnan.

 

Maston Rust Effect spraymaalin pinta kovettuu tavallisen maalin kovuuteen eikä siitä irtoa epäpuhtauksia, kuten tavallisesta ruosteesta (rautaoksidi).  Siksi maalilla voi käsitellä myös kohteita, jotka ovat kosketuksissa ihon tai vaatteiden kanssa.

 

Maston Rust Effect -spraymaalilla kodin, parvekkeen ja pihan ajan patinaa kaipaavat esineet saavat tuoreen ilmeen nopeasti. Helppokäyttöinen ja hyvin peittävä spraymaali tuottaa ammattimaisen lopputuloksen jopa kaikkein kokemattomimman harrastajan käsissä.  Se on aina päälle maalattavissa, ja se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

 

Maston Rust Effect –spraymaalin pakkauskoko on 400 ml ja suositushinta 13,00 €. Tuote tulee markkinoille touko-kesäkuussa.

 

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Jyri Arponen | 0400 620 447 | jyri.arponen@maston.fi

Maston Oy

www.maston.fi | 

Liitetiedostot

Markkinajohtaja Maston tekee maalaamisesta helppoa

Kirkkonummen Veikkolassa spraymaaleja valmistava Maston Oy on suomalainen pintakäsittelyteknologian edelläkävijä. Vuonna 1968 perustettu yritys menestyy sekä koti- että vientimarkkinoilla tarjoamalla ammatti- ja harrastajamaalareille maailman parhaita tuotteita. Tuotekehityspanostusten tuloksena Maston Oy:llä on useita patentteja. Suomessa myydyistä spraymaaleista kaksi kolmasosaa on Maston Oy:n valmistamia. Tuotteilla on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Tuotannosta puolet menee vientiin, pääosin Eurooppaan ja aina Australiaan asti.

Maston säästää luonnonvaroja ja ympäristöä sekä tuotekehityksen että päivittäisen toiminnan keinoin. Maston on esimerkiksi kehittänyt maailman ensimmäisen vesiliukoisen spraymaalin. Ympäristövastuu ulottuu täysin kierrätettäviin tuotepakkauksiin sekä puupelleteillä lämpiävälle tehtaalle. Vuonna 2015 Maston Oy:n liikevaihto oli 7,3 miljoonaa euroa ja tulos 0,8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.maston.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs