Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Markkinointiviestinnän perinteikäs tunnustuspalkinto tekee paluun

Markkinointiviestinnän perinteikäs tunnustuspalkinto tekee paluun

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2012 klo 09:30
Julkaisija: MAT-säätiö

MAT-säätiö jakaa arvostetun Mainonnan Monitaho -tunnustuksen lisäksi myös stipendin marraskuussa 2012.

Mainonnan Monitaho -tunnustus jaetaan jälleen neljän vuoden tauon jälkeen henkilölle, joka on toiminut esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Tunnustuksen jakaa MAT-säätiö 1.11.2012 MARK Syysmyrsky -tapahtumassa Finlandiatalossa.

Samalla jaetaan myös MAT-säätiön stipendi, jonka kohteen Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja päättää. Stipendi on tänä vuonna suuruudeltaan 5 000 euroa.

Suomen markkinointialan perinteikkäin tunnustuspalkinto Mainonnan Monitaho jaettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1967 Niilo Hentolalle. Viimeisimmän tunnustuksen sai vuonna 2008 Petri Pesonen Bob Helsinki -mainostoimistosta. Muita palkittuja ovat markkinointiviestintä- ja media-alojen huippunimet, muun muassa Ami Hasan, Pekka Soini, Marko Parkkinen, Matti Larres, Topi Törmä ja Henrik Paulig.

Tunnustuksen saaja voi tulla monilta eri markkinointiviestinnän alueilta; tärkeintä on alan kehityksen hyväksi toimiminen. Aiempina vuosina on palkittu mainonnan suunnittelijoita, mainostoimistojohtajia, mediajohtajia, markkinoijia ja alan koulutuksen edustajia.

Palkittava henkilö on voinut lisätä alan arvostusta tai parantaa sen toimintaedellytyksiä tai kehittää alaa ja sen välineitä. Vuosien varrella on palkittu markkinointiviestinnän koulutuksessa, tutkimuksessa, edunvalvonnassa ja yhdistystoiminnassa aktiivisesti mukana olleita henkilöitä. Tunnustus on myönnetty myös alan luovan työn tekijöille kuin myös henkilöille, jotka ovat olleet mukana markkinointiviestinnän juridisten tai eettisten kysymysten selvittämisessä.

Mainonnan Monitaho -tunnustuksen ja MAT-stipendin jakaa MAT-säätiö. Vuonna 2007 perustettu MAT-säätiö seuraa MAT ry:tä, entistä Mainoshoitajain yhdistystä.

Lisätietoa:
Pasi Myllymaa, puheenjohtaja, MAT-säätiö
puh. 050 511 4525

 

MAT-säätiö lyhyesti

MAT-säätiö edistää markkinointiviestintäalan kehitystä ja koulutusta. Säätiö myöntää avustuksia näihin tarkoituksiin, rahoittaa erilaisia alan toimintoja ja projekteja ja tekee tiedotustoimintaa.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs