Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Maikkarilta saneerattu pöllö sai töitä

Lahden ammattikorkeakoulu

Maikkarilta saneerattu pöllö sai töitä

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 12:41
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Linnan tanssit ja Hirveä Päivä – tule tutustumaan opiskelijoiden suunnittelemiin palveluihin

Mitä uutta syntyy, kun Matkailun alan toisen vuoden opiskelijat Lahden ammattikorkeakoulusta pääsevät kehittämään uusia palvelutuotteita paikallisten yritysten kanssa?

Tämä selviää torstaina 28.11. klo 12.30–15.00 Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27) järjestettävillä messuilla. Tapahtumapaikkana on ala-aula katutasossa.

14 opiskelijoiden ideoimaa palvelua

Matkailualan opiskelijat esittelevät messuilla syksyn aikana tekemäänsä kehitystyötä päijäthämäläisille yrityksille. Tuotekehitysyhteistyöhön on osallistunut 12 Päijät-Hämeessä toimivaa matkailualan yritystä. Opintokokonaisuus on toteutettu yhdessä Sälli kouluttaa -projektin kanssa, ja suurin osa yrityksistä onkin projektissa mukana. – Tänä vuonna opiskelijat ovat kehittäneet yrityksille uudenlaisia palvelutuotteita, ja mukana on niin kokouspalveluita, tapahtumia kuin hyvinvointipäiviä, kertoo projektipäällikkö Anja Härkönen.

Härkösen kanssa opiskelijoita ohjannut yliopettaja Mika Kylänen kutsuukin kaikki kiinnostuneet tutustumaan monipuolisiin luomuksiin. - Esiteltäviä tuotteita on 14 erilaista. Messuille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet näkemään, mitä uutta matkailualalla kehitellään.

Elämyksellisyys, paikallisuus ja hyvinvointi kantavina teemoina

Heinäsaari Campingiin on ideoitu toiminnallinen retki Heinolan lintutarhalle, jossa on pääosassa MTV3:n kanavauudistuksessa saneerattu pöllölaakson kasvatti. Hartolalaiselle Linnahotellille syntyi opiskelijaryhmissä historiasta ammentavat Linnan Tanssit ja sesonkia laajentava rentouttava pääsiäisviikonloppupaketti.

Hollolan Hirvikin saa kaksi palvelutuotesuunnitelmaa: Hyvinvoiva hirvi ja Hirveä päivä. Tallukassa puolestaan perheet pääsevät etsimään aarretta. Toimeksiantajayrityksissä opiskelijoiden ryhmätyöt on otettu mielenkiinnolla vastaan.

Palveluiden kehittäminen keskeinen osa opintoja

Kylänen ja Härkönen korostavat palvelukehittämisen merkitystä restonomiopiskelijoiden opinnoissa. Konkreettinen suunnittelutyö alueen yrityksille tuo tärkeän ulottuvuuden Palvelutuotteiden innovatiivisen suunnittelun ja viestinnän sekä Palveluiden myyntitaidon ja markkinoinnin opintojaksoille. Myös yritykset hyötyvät. – Toivomme, että yritykset ottavat opiskelijoidemme kehittämät tuotteet osaksi palveluvalikoimaansa tai ainakin saavat niistä inspiraatiota toimintaansa.

Tuotemessuilla opiskelijat esittelevät tuotoksensa omilla messuständeillään.

LISÄTIETOA
Lahden ammattikorkeakoulu, Matkailun ala
yliopettaja Mika Kylänen
puh. 044 708 1464 

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs