Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Leijonaluotsi Jalonen sparraamaan päijäthämäläisiä matkailuyrittäjiä

Lahden ammattikorkeakoulu

Leijonaluotsi Jalonen sparraamaan päijäthämäläisiä matkailuyrittäjiä

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 09:29
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Suomen jääkiekkomaajoukkueen maailmanmestaruuteen valmentanut Jukka Jalonen tulee sparraamaan päijäthämäläisiä maaseutumatkailuyrittäjiä Lahteen. Jalonen osallistuu Lahden ammattikorkeakoulun hallinnoiman Sälli kouluttaa- hankkeen ”Sälli sparraa voitosta voittoon”- seminaariin tiistaina 9.9.2014 klo 12 - 16 Hiihtomuseon auditoriossa.

Maaseutumatkailuyrittäjiä ovat sparraamassa Jalosen lisäksi yrittäjä Iris Mäkinen (Mäntän klubi, Art Hotel Honkahovi), toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen (Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy) sekä yrittäjä Samu Lescelius (Iloranta). Seminaarin fasilitaattorina toimii Mikko Matias Peltoniemi.

Lisätiedot:
projektisihteeri Anne Polso, puh.044 7080388, anne.polso@lamk.fi

Sälli kouluttaa on päijäthämäläisille maaseutumatkailuyrittäjille suunnattu koulutushanke. Hanketta hallinnoi Lahden ammattikorkeakoulun Matkailun ala, ja se toteutetaan vuosina 2013 - 2014. Hankkeen rahoittaja on Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma, Hämeen ELY-keskus.

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs