Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lappeenrannan kaupunki ja Eksote kannustavat yrittäjiä mukaan työllistämiskokeiluun

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki ja Eksote kannustavat yrittäjiä mukaan työllistämiskokeiluun

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki ja Eksote kannustavat yrittäjiä mukaan työllistämiskokeiluun, joka alkaa vuoden 2017 alussa ja kestää lokakuulle. Kokeilussa työllistetään yhteensä 30 työtöntä työnhakijaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Varsinainen työ tehdään yrityksissä, yhdistyksissä ja kaupungin ja Eksoten omilla toimialoilla, mutta työsuhteet solmitaan kaupungin ja Eksoten kanssa. 

Kokeilua koordinoiva Yhdessä yrittäen -hanke järjestää työllistämiskokeilusta tiedotustilaisuuden yrittäjille keskiviikkona 2.11. klo 16 Kehruuhuoneella, Lappeenrannan linnoituksessa. 

Kokeilun työtehtävät ovat pääasiassa avustavia tehtäviä, joihin yksittäisen tahon ei kannata palkata kokoaikaista työntekijää. Yhdistämällä useiden eri yritysten ja työnantajien tekemättömät työt saadaan kokonaisia työpäiviä. Kokeilun aikana työllistetyille järjestetään myös perehdytystä ja valmennusta työelämään. 

Projektipäällikkö Julia Lindqvist kertoo, että kokeilun avulla selvitetään, voidaanko niin sanottu tekemätön työ organisoida työllistäviksi kokonaisuuksiksi yrittäjämäisellä otteella.

– Tarkoituksena on kerätä tietoa yhteiskunnallisen yrityksen toimintaedellytyksistä ja tämän kerätyn tiedon perusteella tehdään liiketoimintasuunnitelma sekä maakunnallisesti monistettava toimintamalli, Lindqvist sanoo. 

Yrittäjien toivotaan ilmoittautuvan tiedotustilaisuuteen keskiviikkoon 26.10. mennessä osoitteella salla.peltonen@lappeenranta.fi.

 

Lisätietoja:

Yhdessä yrittäen -hanke
Projektipäällikkö Julia Lindqvist julia.lindqvist@lappeenranta.fi
puh. 040 704 9557

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs