Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy Kankaanpäästä osaksi Pihlajalinna-konsernia

Pihlajalinna-konserni

Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy Kankaanpäästä osaksi Pihlajalinna-konsernia

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2013 klo 10:00
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja Pihlajalinna-konserni on ostanut Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy:n Kankaanpäästä. Yritysosto on osa strategista suunnitelmaa, jonka mukaan Pihlajalinna-konserni laajenee entistä vahvemmaksi valtakunnalliseksi verkostoksi.

Irmeli Elomaa Oy jatkaa kaupan toteuduttua toimintaansa entisissä tiloissaan. Kaupalla ei ole vaikutusta Irmeli Elomaa Oy:n henkilökunnan ja ammatinharjoittajien asemaan.

Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy on perustettu vuonna 1989. Nykyisissä tiloissaan se on toiminut vuodesta 2000.

– Yrityskauppa oli meille tarpeen kasvun kannalta ja se turvaa toiminnan jatkumisen tulevaisuudessakin. Me pienet toimijat tarvitsemme isompien tukea, jotta selviydymme erilaisista velvoitteista kuten tulevista e-resepteihin liittyvistä kustannuksista. Meillä on yrityksessä tulossa lähivuosina sukupolvenvaihdos ja uskon, että saamme Pihlajalinnan nuorista lääkäreistä meille uusia voimia, vastaava lääkäri Irmeli Elomaa sanoo.

Kankaanpää on myös entuudestaan tuttu paikka Pihlajalinnalle, joka on pitkään vastannut Kankaanpään terveyskeskuksen päivystysvuoroista.

 

Myös Jyväskylään ja Lappeenrantaan

 

Pihlajalinna on ostanut myös Jyväskylässä toimivan, työterveys- ja hoivapalveluihin keskittyneen Visita Oy:n sekä Lappeenrannassa toimivan, työterveyspalveluihin keskittyneen Labeho Oy:n.

Jyväskylän maantieteellinen sijainti on keskeinen valtakunnallisen verkoston kannalta. Lappeenrannassa puolestaan voidaan tavoittaa myös venäläiset yksityisiä lääkäri- ja sairaalapalveluja haluavat asiakkaat.

– Kaikki yrityskaupat syntyivät hyvin sujuvasti, koska lopputulos on sekä myyjän että ostajan etu. Yritysjärjestelyille oli tarvetta ja ajankohta oli kaikille oikea, toteaa Pihlajalinnan varatoimitusjohtaja Leena Niemistö. Hän vastaa konsernin yksityisestä liiketoiminnasta ja toimii myös konserniin kuuluvan lääkärikeskus Dextra Oy:n toimitusjohtajana.

Pihlajalinna-konserni kotipaikka on Tampere, mutta nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Toimipaikkoja on tällä hetkellä yhteensä 17 ja konsernissa on kolme sairaalaa.

 

Lisätietoja

 

Pihlajalinna-konserni

Varatoimitusjohtaja Leena Niemistö

gsm 050 597 9505

leena.niemisto@dextra.fi

 

Lääkärikeskus Irmeli Elomaa Oy

Toimitusjohtaja Elina Kangas

gsm 050 511 9620

elina.kangas@lekuri.fi

SourceURL:file://localhost/Users/testitesti/Desktop/pihlaja_yrityskaupat.doc

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001, ja sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia, laatupalkittuja yksityispalveluita mm. Dextra Urheilu- ja tapaturmaklinikalla, Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalassa (ent. Professori Nordströmin plastiikkakirurginen sairaala) sekä Pihlajalinna-lääkäriasemilla ja sairaalassa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 115 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee yli 1 400 terveydenhuollon ammattilaista.

www.pihlajalinna.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs