Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kultainen Nuija- palkitut kasvuyritykset

Ruohonjuuri

Kultainen Nuija- palkitut kasvuyritykset

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 06:00
Julkaisija: Ruohonjuuri

Hallituspartnerit ry on palkinnut ansioituneita pk-yrityksiä hyvästä hallitustyöstä Kasvuyrittäjätapahtumassa. Kultainen Nuija palkinto annettiin Gofore Oy:lle. Luontais-ja ekologisten tuotteiden valmistaja ja myyjä sekä maahantuojayritys Ruohonjuuri Oy sai kunniamaininnan hyvästä hallitustyöstä.

Hallitustyö on meillä monipuolista, ammattitaitoista ja edesauttaa yrityksen menestystä, kuvaa Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho. Työskentely on dialogista. Ruohonjuuren hallitus uskaltaa ottaa kantaa, uusiutua, toimia rohkean vision ohjaamina ja olla edelläkävijäyriytyksen sparraajana. Ruohonjuuri on vahva edelläkävijä mm. kaupan digitalisoitumisessa sekä asiakaskohtaaamisen elämyksellisyyden luomisessa niin visuaalisen ilmeen, valikoiman kuin palvelun näkökulmasta. Haluamme asiakkaan kokevan wow-elämyksiä asioidessaan kaupassamme, kertoo Ranta-aho. Rohkeita kasvuloikkia pohditaan Ruotsin markkinoille.

Vahvasti eettisestä ja luonnonmukaisia arvoja korostavasta arvopohjasta ponnistava terveys-, luomu- ja reilun kaupan tuotteita sekä lähiruokaa myyvä ketju on kasvanut vauhdilla merkittäväksi ja kannattavaksi toimijaksi. Yritys on vahvasti kasvava yli 20% vuosittaisella kasvuvauhdilla. Tämän hetken liikevaihto on yli 16 miljoonaa euroa ja toiminta on erittäin kannattavaa.

Ruohonjuuren hallituksen puheenjohtaja Ari Matikka korostaa myös operatiivisen johdon läpivientikykyä. Näin hallitus malttaa pysyä pois arjen toiminnasta ja keskittyy isompaan strategiseen ajatteluun.

Ranta-aho muistuttaa, että menestys tulee siitä, että saadaan koko organisaatio mukaan strategian toteuttamiseen käytännössä. Menestyminen vaatii monen tahon yhteistyön ja samaan suuntaan toimimisen, vahvistaa Matikka. Ruohonjuuri on tullut tunnetuksi yrityksenä, jossa strategiat ja arvot ovat poikkeuksellisen vahvasti työyhteisön tiedossa ja teoissa.

Kultainen Nuija -palkintoraadissa ja arvioijina olivat Matti Alahuhta, hallituksen pj. Elinkeinoelämän Keskusliitto, Anne Berner hallituksen pj. Oy Vallila Interior A, Timo Salli toimitusjohtaja Katsa Oy, Risto Siilasmaa hallituksen pj. Nokia Oyj, Arno Ahosniemi päätoimittaja Kauppalehti Oy

Lisätietoa Toimitusjohtaja Arto Ranta-aho p. 050-3730 330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

Liitetiedostot

Ruohonjuuri Oy luomu- ja lähiruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkaille iloa ja elinvoimaa. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat: Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa, aktiivisesti palvellen sekä wow-elämyksiä tarjoten.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs