Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kilpailuetu kuntoon – Technopolis alkaa edistää asiakasyritysten avainhenkilöiden työkuntoa hyvinvointiohjelmalla

Technopolis Oyj

Kilpailuetu kuntoon – Technopolis alkaa edistää asiakasyritysten avainhenkilöiden työkuntoa hyvinvointiohjelmalla

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Technopolis Oyj

Parhaiden työntekijöiden palkkaaminen, sitouttaminen sekä motivoiminen parempiin saavutuksiin käy yhä vaikeammaksi. Taistelu osaavista työntekijöistä on globaalia, ja työpaikan vaihtamisesta on tullut jopa suotavaa. Toisaalta työelämän paineet vaativat jopa huippu-urheilijan kuntoa.

Technopolis vastaa näihin haasteisiin käynnistämällä tammikuussa 2017 Recharger-hyvinvointiohjelman, joka on suunnattu Technopoliksen asiakasyritysten avainhenkilöille Suomessa. Ohjelman tavoitteena on parantaa heidän suorituskykyään ja jaksamistaan, mikä parhaimmillaan heijastuu koko yrityksen menestymiseen.

Ohjelman yhteistyökumppani on Trainer4You, joka on yksi Euroopan johtavista personal training -osaamista edistävistä yrityksistä. ”Koemme Recharger-valmennusyhteistyön hienona mahdollisuutena päästä vaikuttamaan positiivisesti työntekijöiden terveyteen, työkuntoon sekä suorituskykyyn. Tarjoamalla tällaisia vaihtoehtoja Technopolis osoittaa olevansa aidosti kiinnostunut asiakkaidensa tulevaisuudesta ja kilpailukyvystä”, kertoo Trainer4Youn perustaja ja suomalaisen personal training -valmennuksen pioneeri Riku Aalto.

Hyvinvointiohjelma toteutetaan online-alustaa hyödyntäen, mutta se sisältää myös henkilökohtaisia tapaamisia. Ohjelmassa huomioidaan osallistujien fyysinen, henkinen ja sosiaalinen terveys ja tarjotaan asiantuntijan tukea näillä osa-alueilla. Ohjelmaan mahtuu 20 henkilöä, ja tärkeä osa ohjelmaa on verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

”Yritysten avainhenkilöt toimivat jatkuvasti valtavien paineiden alla ja ylittävät odotuksia, jolloin terveyden rooli korostuu. Haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja kasvavat, sillä tämä on myös Technopoliksen etujen mukaista. Trainer4You on alansa laadukkaimpia toimijoita, ja meille paras mahdollinen yhteistyökumppani, jonka kanssa voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista palvelua”, kertoo Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverang.

Lue lisää ohjelmasta: www.technopolis.fi/recharger.

Lisätietoja:

Niko Pulli
Palvelujohtaja
p. 040 544 9014
niko.pulli@technopolis.fi

Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 21 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 49 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs