Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Keskimaan Vuoden 2011 työryhmät

Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan Vuoden 2011 työryhmät

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2012 klo 11:24
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk on valinnut kaikilta toimialoiltaan vuoden 2011 menestyneimmät työryhmät.

Keskimaa on Keski-Suomen suurin palvelualan työnantaja, jonka menestys perustuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan.

Henkilöstön työtyytyväisyyttä lisää monipuolinen palkitseminen. Yksi palkitsemisen muoto on Vuoden työryhmien valinta.

Keskimaassa on eri toimialoilla yhteensä 130 työryhmää. Vuoden työryhmiksi valikoituivat toimipaikat, jotka ovat saaneet poikkeuksellisen hyvät arvosanat asiakas- ja henkilöstönäkökulmista. Myös taloudellisten tunnuslukujen on oltava kunnossa, ja konseptien toteuttamisessa noudatetaan yhteisiä pelisääntöjä.  

Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä liikennemyymäläkaupan toimialoilla valitaan vuosittain myös esimerkilliseen johtamiseen omassa työssään yltänyt Vuoden esimies.

Market- ja tavaratalokaupan Vuoden 2011 työryhmät:

  • Sale-sarja: Sale Konnevesi, myymäläpäällikkönä Tiina Hyytiäinen.
  • S-market-sarja: S-market Savela, marketpäällikkönä Petri Kuikka.
  • Suuryksiköiden sarja: Prisma Keljo päivittäistavaraosasto, myyntipäällikkönä Marko Hoffrén. 

 – Kaikki market- ja tavaratalokaupan valitut työryhmät onnistuivat viime vuoden aikana kehittämään tasapainoisesti toimipaikkansa asiakastyytyväisyyttä, henkilöstötyytyväisyyttä sekä liiketoiminnan tuloksellisuutta, toimialajohtaja Raija Rantanen kiittelee.

S-market Savelan osalta erityismaininnan ansaitsee se, että toimipaikassa onnistuttiin saavuttamaan jo toisena täytenä toimintavuonna positiivinen toiminnan tulos. Toimipaikassa on lisäksi kehitetty myymälän tavaranpurkutyöhön toimintamalli, joka on levitetty Keskimaan koko S-market-ketjuun.  

Matkailu- ja ravitsemiskaupan Vuoden 2011 työryhmä:

  • Yöravintola Freetime, ravintolapäällikkönä Jari Korhonen.

 Matkailu- ja ravitsemiskaupan Vuoden 2011 esimies:

  • Ravintolapäällikkö Jussi Lampinen, Hesburger Seppälä / Fransmanni

Toimialajohtaja Pasi Kuneliuksen mukaan Freetimen työryhmä on nostanut legendaarisen, yli 20 vuotta toimineen yökerhon uuteen nousuun, Jyväskylän yöelämän yhdeksi kärkipaikaksi.

– Voimakkaasti kilpaillussa markkinassa toimipaikan myynti kasvoi merkittävästi, ja tulostakin kertyi hyvin. Myös henkilöstön työtyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Työtyytyväisyystutkimuksessa parhaimmat arvosanat annettiin esimies- ja tasa-arvokysymyksistä, työjärjestelyistä, valmiudesta ylittää odotustaso sekä osaamisen jakamisen aktiivisuudesta.

Vuoden esimies Jussi Lampinen on työryhmänsä innostaja ja motivaattori, itsensä esimerkillinen kehittäjä, eteenpäin pyrkivä, haasteita pelkäämätön, aktiivinen siisteyden puolestapuhuja, tarkka kulujen johtaja ja hyvä tuloksen tekijä. Työryhmältään hän saa erinomaisen arvosanan esimiehenä.

 Liikennemyymäläkaupan Vuoden 2011 työryhmä ja Vuoden 2011 esimies:

  • ABC Keuruu.
  • Liikennemyymäläpäällikkö Virpi Virtanen, ABC Keuruu. 

– ABC Keuruun työryhmä on ansainnut palkinnon onnistuttuaan kääntämään asiakastyytyväisyyden uuteen nousuun. Erityisen hyvin työryhmä kehitti asiakaspalveluaan, jossa parhaimmat arvosanat asiakkailta sai henkilökunnan ystävällisyys ja iloisuus. Myös työryhmän työtyytyväisyys on parantunut merkittävästi, toimialajohtaja Heikki Tervanen perustelee.

ABC Keuruun palveluaikaa supistettiin vuoden 2011 alussa ympärivuorokautisesta aukiolosta kello 6-24 palveluun. Vuoden aikana tehokkaasti ja tuloksellisesti työskennellyt työryhmä on sopeuttanut oman toimintansa ja asiakkaiden palvelun palkitsemisen arvoisesti uuteen aukioloaikaan.

ABC Keuruun työryhmää johtava Virpi Virtanen on omalla esimerkillään luotsannut työryhmää saavuttamaan em. tulokset. Samanaikaisesti hän on kehittynyt esimiehenä ja nostanut omasta johtamistyöstään annettuja arvosanoja kiitettävästi.

Keskimaan Vuoden 2011 työryhmät ja esimiehet palkitaan paitsi maineella ja kunnialla, myös työryhmän yhteisellä palkitsemistilaisuudella.

Keskimaan työryhmät ovat menestyneet myös S-Pankin valtakunnallisessa vertailussa, jossa palkittiin Vuoden 2011 asiakaspalvelijat, korttimyyjät ja maksutapaetuilijat.

Parhaana Korttimyyjänä palkittiin Prisma Seppälä ja Parhaana Maksutapaetuilijana

Prisma Keljo.

Prisma Seppälässä 1 644 asiakasomistajaa hankki tai vaihtoi käyttöönsä uuden, sirullisen S-Etukortin. Prisma Keljossa kaikista ostoista peräti 18,1 % maksettiin vuoden aikana S-Etukortilla, mikä kerrytti asiakasomistajille maksutapaetua.

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Raija Rantanen, 050 539 9383, market- ja tavaratalokauppa
Toimialajohtaja Pasi Kunelius, 050 310 5000, matkailu- ja ravitsemiskauppa
Toimialajohtaja Heikki Tervanen, 050 593 5764, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
Henkilöstöjohtaja Leila Havukainen, 050 548 0828

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 110 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs