Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kesätöitä tarjolla kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna

Kesätöitä tarjolla kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

TIEDOTE                                                                                                                                    13.5.2014

 

Pohjanmaalla teollisuus elpyy

Kesätöitä tarjolla kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna

– Meidän kauttamme haetaan kesäksi noin sataa tuotantotyöntekijää. Tämä on kaksi kertaa enemmän kuin viime vuonna Pohjanmaalla. Tätä voi pitää positiivisena signaalina siitä, että teollisuusyritysten tilauskannat ovat elpyneet, StaffPoint Oy:n asiakkuuspäällikkö Janne Ritola kertoo.

 

Seinäjoen ja Vaasan seuduilla kesätyöpaikkoja on teollisuudessa nyt selkeästi enemmän tarjolla kuin viime vuonna. Eniten avoimia työpaikkoja on puu- ja metallialan yrityksissä.

Aikaisemmin teollisuuden työpaikat tulivat hakuun tammikuussa ja kaikki oli täytetty jo helmikuussa. Nyt tilanne on aivan toinen.

– Asiakkaiden tilauskirjat täyttyvät viime tipassa ennen kesää, joten kesätyöntekijöitä rekrytoidaan ihan kalkkiviivoilla. Tiedän, että paikkoja tulee avoimiksi vielä toukokuun lopullakin, kertoo Janne Ritola.

– Yritysten luottamus tulevaisuuteen näyttäisi kasvaneen, positiivista pilkahdusta on selvästi ilmassa. Tiedän yrityksiä, joissa lomautukset on keskeytetty ja ihmiset on kutsuttu takaisin töihin, Ritola jatkaa.

Hän rohkaisee kesätyönhakijoita jättämään avoimen hakemuksen. Uusia kesätyöpaikkoja on tulossa vieläkin hakuun.

 

Lisätietoja:

Janne Ritola, StaffPoint Oy, 020 7206 615, janne.ritola@staffpoint.fi

 

Liitetiedostot


StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä. Yrityksessä on kolme liiketoiminta-aluetta: Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House -nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft -nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs