Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Käyttöajan mukaan laskutettava puhelintulkkaus käynnistetään Tampereella

Käyttöajan mukaan laskutettava puhelintulkkaus käynnistetään Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2013 klo 15:24
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Suomen ensimmäinen käyttöajan mukaan laskutettava puhelintulkkipalvelu, Mobiilitulkkaus, aloittaa toimintansa kattavasti läpi Suomen. Mobiilitulkkaus on helppo ja vaivaton tapa selviytyä arkitilanteista, jos kielitaito ei riitä. Puhelintulkkaus on ajasta ja paikasta riippumaton palvelumuoto sekä edullinen ja vaivaton tapa edistää asioiden sujuvuutta.

Mobiilitulkkeja on kuudella eri kielellä: venäjä, viro, romania, puola, englanti ja turkki. Mobiilitulkin saat kiinni mihin kellonaikaan tahansa. Tulkkaus on hinnoiteltu minuuttihinnalla, ja asiakas maksaa vain todellisen käyttöajan mukaan, ilman erillisiä minimihintoja.

Puhelintulkkauksesta hyötyvät monet eri tahot: virastot, lääkärit, hotelli- ja ravintolapalvelut, poliisit, tullit, taksit, yritykset ja monet muut. Karvialainen yrittäjä Malle Niemelä on tyytyväinen, että pitkään mietitty idea on nyt valmis. Suomeen saadaan vaivaton ja edullinen palvelu rikkomaan kielimuureja.

Mobiilitulkkaus, vastoin nyky-yhteiskunnan vallalla olevia käytäntöjä, suosii yrittäjiä ja iäkkäämpiä tekijöitä. Tulkkeja on tällä hetkellä yli kaksikymmentä.

– Tämä on ammatti, jossa arvostetaan aikuisikää, koska tulkkien vahvuus on korkeakoulutuksessa ja pitkässä kokemuksessa. Lisäksi tulkkirinkiin tulevilla pitää olla Y-tunnus, jonka kautta provisiot korvataan. Haluan tulkkirinkiin yrittäjähenkisiä ja yrittäjämäisesti toimivia tulkkeja, kertoo Malle Niemelä.

Tampereen tilaisuus on samalla info- ja koulutustilaisuus tulkkiringin tulkeille. Suurin osa tulkeista on torstaina paikalla. Mobiilitulkkauksen operaattorikumppani on Sonera, joka ainoana pystyi toteuttamaan monimuotoisen palvelumuodon.

Lisätietoja:

Malle Niemelä, puh. 045 139 1700, malle.niemela@mobiilitulkkaus.fi

Torstain tilaisuuden koordinaatit: torstaina 23.5.2013 klo 14.00. Paikkana Kulmasarvis, Hatanpäänkatu 1 rappu A, 33900 Tampere, kokoustila Kämppi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs