Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Kansainvälinen yhteistyö mahdollisti digitaalisen oppimateriaalin kehittämisen mielenterveystyöhön

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen yhteistyö mahdollisti digitaalisen oppimateriaalin kehittämisen mielenterveystyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 10:08
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu koordinoi kansainvälistä eMenthe-hanketta, jossa on kehitetty verkko-opintomateriaaleja mielenterveystyöhön. Kolmivuotisen hankkeen kansainvälisen ja moniammatillisen yhteistyön lopputuotoksena on syntynyt verkkoon kaikille vapaasti saatavilla olevaa verkko-opintomateriaalia. Materiaalien teemoina ovat mielenterveyden edistäminen ja mielenterveysongelmien ennaltaehkäisy, toipumisorientaatio ja läheisten näkökulma.

Mielenterveystyön osaamista tuetaan näiden materiaalien avulla eri maissa. Keskeisinä käyttäjäryhminä ovat ylemmän korkeakoulutason opiskelijat, opettajat, mielenterveyspalvelujen käyttäjät ja heidän omaisensa, mutta kuka tahansa voi materiaalia hyödyntää.

Hanke on yksi erinomainen esimerkki digitalisaation mahdollisuuksista verkko-oppimisessa. Maailman terveysjärjestö (WHO) on ottanut hankkeen mukaan yhtenä esimerkkinä eHealth 2016 -raporttiinsa.

 

Lisätiedot:

Nina Kilkku, yliopettaja, TAMK, nina.kilkku@tamk.fi, p. 050 511 8754

http://ementhe.tamk.fi/

verkko-oppimateriaalit: ementhe.eu

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs