Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Heimo Hakkarainen VMP Groupin toimitusjohtajaksi

Heimo Hakkarainen VMP Groupin toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2012 klo 16:28
Julkaisija: VMP

Ekonomi, eMBA Heimo Hakkarainen on nimitetty VMP Groupin toimitusjohtajaksi, ja hänen asemapaikkanaan on Turku. Hakkarainen toimi aiemmin Vierumäki Country Clubin ja Suomen Urheiluopiston toimitusjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 23.4.2012. 

Hakkaraisella on pitkä kokemus teollisuuden, logistiikan, kaupan ja ravitsemusliiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävistä sekä Suomessa että Suomen lähimarkkinoilla. Hän on toiminut mm. kaupan kylmäkalustevalmistaja Norpen toimitusjohtajana, CHEP Scandinavian toimitusjohtajana sekä kehitysjohtajana ja toimitusjohtajana Fazerin makeisliiketoiminnassa. Tämän lisäksi hänellä on kokemusta ravitsemusliiketoiminnasta Kesoil-ketjun johtajana ja Valtion Ravitsemuskeskuksen VARKIN toimitusjohtajana. Hän on opiskellut ja aloittanut työuransa Ruotsissa.

Henkilöstöpalveluala on tullut Hakkaraiselle tutuksi Vierumäellä, jossa hän käytti VMP:n palveluja asiakkaan ominaisuudessa. Hänellä on myös pitkä kokemus perheyritysten johtamisesta.

- Olen iloinen mahdollisuudesta siirtyä VMP Groupin palvelukseen. VMP on alansa johtava yritys, joka tunnetaan vastuullisesta ja laadukkaasta toiminnastaan. Toimiala on erittäin mielenkiintoinen ja haastava. Tavoitteeni on vahvistaa VMP:n asemaa entisestään sekä kotimarkkinoilla että kansainvälisesti. Odotan innolla yhteistyötä asiakkaiden, henkilöstön ja omistajien kanssa, kertoo Heimo Hakkarainen.

VMP Groupin varatoimitusjohtaja Jani Suominen jatkaa vt. toimitusjohtajana siihen asti, kunnes Heimo Hakkarainen aloittaa virallisesti yrityksen toimitusjohtajana.

- Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Heimon täydentämään jo ennestään vahvaa VMP:n tiimiä ja osaamista. Hänen monipuolinen kokemuksensa asiakasrajapinnassa sekä kotimaassa että kansainvälisesti tulee varmasti tuomaan paljon lisäarvoa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, kertoo Tapio Pajuharju.

 

Lisätiedot:

Tapio Pajuharju, hallituksen puheenjohtaja, puh. 050 577 4200

Heimo Hakkarainen, toimitusjohtaja 23.4.2012 alkaen, puh. 040 522 7913

Jani Suominen, vt. toimitusjohtaja, puh. 040 307 5006

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpal-velualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistu-nut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Kon-sernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs