Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » G4S Suomi palkitsi Vuoden Poliisin

G4S

G4S Suomi palkitsi Vuoden Poliisin

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 19:16
Julkaisija: G4S

Vuoden Poliisiksi 2014 on valittu ylikomisario Kauko Hakala Poliisiammattikorkeakoulusta. Palkitsimme Kauko Hakalan G4S Kotiturva -palvelulla, jonka hän saa vuodeksi käyttöönsä.

Hakala on kenttäjohtamisjärjestelmän kehittäjä ja kouluttaja. Hän on ollut keskeinen hahmo poliisin valvonta- ja hälytystoimen kenttäjohtamisen kehittämisessä sekä kenttätoiminnan johtamiskoulutuksessa.

Poliisin operatiivisen kenttätoiminnan johtamisjärjestelmä on Kauko Hakalan mukaan keskeinen tekijä tuotettaessa turvallisuutta tehokkaasti olemassa olevilla resurseilla.
– Suurin osa päivittäisestä toiminnasta koostuu poliisille varsin tavanomaisista tilanteista. Kymmeniä kertoja vuorokaudessa on kuitenkin tehtäviä, jotka vaativat kahta tai useampaa partiota, muita viranomaisia ja yhteistyötahoja. Poliisin operatiivisen kenttätoiminnan johtamisjärjestelmä mukautuu kulloisenkin tilanteen mukaisesti.

Yksityiset turvallisuusalan toimijat ja poliisi tekevät kenttätasolla päivittäin yhteistyötä. Valitettavasti on myös kriisitilanteita, joissa vaaditaan nopeasti rakennettua, laajaa ja syvää yhteistyötä.
– Aika ajoin organisaatiota kasvatetaan kymmeniä, jopa satoja poliiseja ja muita tahoja käsittäväksi tilanneorganisaatioksi. Tämän mahdollistamisen edellytyksenä on toimiva päivittäinen johtamisjärjestelmä ja suunnitelmallinen tilanneorganisaation kasvattaminen, Hakala sanoo.

G4S Suomen toimitusjohtaja Tauno Maksniemi kertoo G4S:n arvostavan suuresti poliisin kanssa tehtävää yhteistyötä.
– Maanlaajuisella tasolla poliisin yhtenäiset toimintatavat mahdollistavat tehokkaan yhteistyön poliisin ja yksityisen turvallisuusalan toimijoiden välillä. Kiitämme Kauko Hakalaa hänen panoksestaan näiden toimintatapojen luomisessa ja kouluttamisessa tuleville poliiseille.

Onnittelut ylikomisario Kauko Hakalalle vielä kerran G4S Suomen puolesta!

 

G4S Suomi on turvallisuuden asiantuntija ja luotettava kumppani, joka tarjoaa maan monipuolisimmat turvallisuuspalvelut. Osana maailman johtavaa turvallisuuspalveluiden tarjoajaa, G4S-konsernia, olemme turvallisuuden edelläkävijä, joka tuo kansainvälisen asiantuntemuksen ja kokemuksen paikallisiin oloihin. Maailmanlaajuisesti G4S työllistää yli 618 000 turvallisuusalan ammattilaista, joista Suomessa palveluksessamme työskentelee noin 2000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs