Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ericsson Application Awards 2014 etsii parasta työelämän Android- tai OS-sovellusta

Ericsson

Ericsson Application Awards 2014 etsii parasta työelämän Android- tai OS-sovellusta

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 11:06
Julkaisija: Ericsson

Ericsson järjestää jo viidettä kertaa sovelluskilpailun opiskelijoille, ohjelmistokehittäjille ja pienille ja keskisuurille ohjelmistoyrityksille ympäri maailmaa. Ericsson Application Awards 2014 etsii työelämää parantavia mobiilisovelluksia. Pääpalkintona on 25 000 euroa, ja kilpailuaikaa helmikuun 2014 loppuun asti.

Tällä kertaa kilpailun teemana on työelämä. Ericsson ennustaa, että tulevaisuuden verkottuneessa yhteiskunnassa mobiililaitteet, laajakaista ja erilaiset pilvipalvelut yhdistävät kaiken ja kaikki toisiinsa.

Kilpailussa on kehitettävä työelämään sopiva Android- tai OS-sovellus. Tarkoituksena on ratkaista, miten sovelluksilla voisi auttaa jokaisen arkielämää nyt ja tulevaisuudessa ja miten seuraava työsukupolvi voisi entistä paremmin innovoida, tehdä yhteistyötä sekä tasapainottaa elämäänsä myös työn ulkopuolella.

25 000 euron pääpalkinnon rinnalla jaetaan 10 000 euron palkinto toiselle sijalle päässeelle joukkueelle sekä diplomit ja kunniamaininnat sijoille 3–10 yltäville. Lisäksi jaetaan Technology For Good -erikoispalkinto sovellukselle, joka tukee kestävää kehitystä.

Kilpailusarjoja on kaksi: yksi opiskelijoille ja toinen pienille ja keskisuurille yrityksille, joissa työskentelee alle 100 työntekijää. Kilpailu tarjoaa mahdollisuuden kerätä mainetta sovelluskehittäjänä sekä luoda suhteita viestintäteknologia-alan ihmisiin.

Vuoden 2013 kilpailuun otti osaa kaiken kaikkiaan 192 tiimiä 52 maasta. Opiskelijasarjan voiton lunasti portugalilainen joukkue GreenSpark, jonka energiatehokkuutta parantavaa ratkaisua voidaan hyödyntää maailmanlaajuisesti. Yrityssarjan voittaja oli Iso-Britanniasta kotoisin oleva TboxApps, jonka käyttäjämalleihin perustuvalla ratkaisulla voidaan nopeuttaa viestintää.

Lisätietoja Ericsson Application Awards -kilpailusta:

www.ericssonapplicationawards.com


Ericsson Application Awards Facebookissa:

www.facebook.com/Ericsson.Application.Awards

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556

milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 33,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs