Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Empatiataitoja asiakaspalveluun – Theatreworksista OpusCapita Group Oy:n asiakaskokemuksen kehittämiskumppani

Theatreworks

Empatiataitoja asiakaspalveluun – Theatreworksista OpusCapita Group Oy:n asiakaskokemuksen kehittämiskumppani

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2016 klo 09:39
Julkaisija: Theatreworks

OpusCapita Group Oy:ssä tehdään töitä täydellä tunteella. Valmennuspalveluihin erikoistunut Theatreworks ja Pohjoismaiden johtava sähköisen laskutuksen ja taloushallinnon ratkaisuiden palveluntarjoaja OpusCapita Group Oy käynnistävät ainutlaatuisen kehittämiskumppanuuden.

Kumppanuus on seuraava askel OpusCapitan systemaattisessa työssä asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Innovatiivisessa projektissa kytketään asiakaskokemus ja sen parantaminen OpusCapitan asiakashallinnan malliin ja käytännön työn tasolle. Kehittämistyötä johtaa työyhteisövalmentaja Satu-Mari Jansson, joka yhdistää palvelumuotoilua teatterin ja draaman keinoihin. Osana uudenlaista kumppanuutta hän mm. valmentaa asiakasrajapinnassa toimivien palvelupäälliköiden empatiataitoja. Jansson sanoo: ”Tavoitteenamme on, että töitä tehdään täydellä tunteella ja näin saadaan rakennettua luottamusta henkivä yhteistyö asiakastyössä”. 

Theatreworks vastaa kumppanuudessa palvelumuotoilun prosessin läpiviennistä ja asiakaskokemuksen jalkautumisesta henkilöstön arkeen. Kehittämiseen osallistetaan koko OpusCapitan henkilöstöä. 

Asiakaskokemuksen uutta mallia testataan OpusCapitan kahden kansainvälisen tiimin ja avainasiakkaiden kanssa. Henkilöstö ottaa samalla palvelumuotoilun työkaluja käyttöönsä. Asiakaskokemus lävistää sekä toimintamallin että jokaisen asiakastyötä tekevän taidot. Kumppanuuden tuloksia jaetaan ympäri talon. Asiakaskokemuksen paranemista seurataan NPS-mittarilla. 

Tekes on myöntänyt kumppanuuden kehittämiseen tukea. 

Hanketta johtaa Theatreworksin Satu-Mari Jansson, satu-mari.jansson@theatreworks.fi, 040-5061678, www.theatreworks.fi ja OpusCapitalta Toni Paloheimo, toni.paloheimo@opuscapita.com

Liitetiedostot

Satu-Mari Jansson
Satu-Mari Jansson on työskennellyt 12 vuoden ajan työyhteisöjen ja organisaatioiden kehittämisen sekä koulutuksen parissa. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori (aikuiskasvatustiede). Jansson toimii valmennusyritys Theatreworksissa työyhteisövalmentajana ja liikkeenjohdon konsulttina (LJK). Hän perusti vuonna 2012 Theatreworksin (www.theatreworks.fi) näyttelijä, ohjaaja Riku Suokkaan kanssa. Theatreworks toteuttaa johtoryhmien ja myynnin valmennusta sekä tukee työyhteisöjä muutoksessa. Menetelminä hän käyttää palvelumuotoilun ja valmentamisen lisäksi teatterin ja draaman keinoja, kuten forum-teatteria, improvisaatiota ja draamapedagogiikkaa. Väitöskirjatyössään hän konseptoi työyhteisöjen kehittämismenetelmä työyhteisöteatterin, jossa yhdistetään tutkimusta, kehittämistä ja teatterin keinoja. 

www.theatreworks.fi
www.opuscapita.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs