Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Atos luottaa SAP:iin kestävän kehityksen tarkkailussa

Atos

Atos luottaa SAP:iin kestävän kehityksen tarkkailussa

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2011 klo 10:24
Julkaisija: Atos

Euroopan johtava IT-talo Atos on nostanut SAP:n keskeiselle sijalle kestävän kehityksen strategiassaan ja valinnut SAP BusinessObjects Sustainability Performance Management -sovelluksen kestävyystavoitteidensa tarkkailuun. Ratkaisu auttaa Atosta saamaan koko organisaatiostaan läpinäkyvästi tietoa siitä, miten sen sitoutuminen ympäristöystävällisyyden ja työhyvinvoinnin parantamiseen toteutuu.

SAP:n sovellus on määrä käyttöön alkuvuodesta 2012, ja raportointi kattaa kaikki 42 Atos-maata. Sovellus on tärkeä tuki Atokselle tavoitteessa olla kestävän kehityksen malliyritys ja osoittaa omalla toiminnallaan, miten yritykset voivat vaikuttaa kestävään kehitykseen IT:n avulla.

Atos hyväksyttiin vastikään ensimmäisenä IT-palveluyhtiönä Global Reporting Initiative -organisaatioon, joka on kehittänyt tunnustetun, standardina pidetyn kestävän kehityksen raportointikehyksen. Atoksen raportointi täyttää jo nykytilassa GRI:n korkeimman tason kriteerit. SAP-ratkaisut auttavat Atosta automatisoimaan kestävän kehityksen hallinnan ja raportoinnin maailmanlaajuisesti, jolloin tieto on ajantasaisempaa ja sitä kyetään analysoimaan reaaliaikaisesti koko organisaatiossa.

”Uskomme, että IT on avainroolissa yritysten kestävän kehityksen tavoitteissa yrityksissä ja koko yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on olla ’Tulevaisuuden yritys’, ja juuri siinä kumppanuutemme SAP:n kanssa on merkittävä. Jaamme yhteisen vision kestävän kehityksen edistämisestä niin yritystemme sisäisissä kuin asiakkaillemme suunnatuissa toiminnoissa”, sanoo Atoksen yritys- ja yhteiskuntavastuuasioista vastaava Philippe Mareine.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
José de Vries
Global Public Relations Manager
+31 6 30 27 26 11
Jose.devries[a]atos.net

Lisämateriaalia saatavilla SAPPHIRE NOW + SAP TechEd Madrid -tapahtuman Tapahtumauutishuoneesta. http://events.news-sap.com

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,6 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs