Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Aikuisopiston uusi oppimisympäristö elävöittää Jyväskylän lentoaseman toimintaa

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Aikuisopiston uusi oppimisympäristö elävöittää Jyväskylän lentoaseman toimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 08:25
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän aikuisopiston uusi oppimisympäristö aloitti syyskuun alussa toimintansa Jyväskylän lentoasemalla Tikkakoskella. Aikuisopisto vastaa lentoaseman Sky Cafe & Food -nimisestä kahvila-ravintolasta, jonka koko toiminta toteutetaan aikuisopiskelijoiden työelämälähtöisenä oppimisympäristönä. Kyseessä on täysin uudenlainen tapa tuottaa palveluita lentoasemalla.

– Lentoasema mahdollistaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen ja aidon oppimisympäristön. Aikuisopisto pystyy hyödyntämään lentoaseman ympäristöä eri koulutusalojen tarpeisiin, kertoo koulutuspäällikkö Petra Leppäharju-Lipitsä Jyväskylän aikuisopistosta.

Aikuisopiston kouluttajat työskentelevät opiskelijaryhmien kanssa kahvila-ravintolassa tuottaen kahvila- ja lounaspalvelujen lisäksi kokouspalveluita. Lentoaseman vuokrattavassa neuvottelutilassa on tilaa noin 20 henkilölle. Lisäksi opiskelijaryhmät toteuttavat lentoaseman tiloissa vuoden mittaan erilaisia teematapahtumia tilauslentojen yhteydessä. Opiskelijoiden on tarkoitus myös toteuttaa esimerkiksi joulumyyjäiset, viikonloppu- ja teemalounaita sekä muita kaikille kävijöille avoimia tapahtumia lentoasemalla.

Sky Cafe & Food on avoinna arkisin klo 10–18, jolloin tarjolla on lounasruoka sekä kahvilatuotteita. Viikonloppuisin kahvila palvelee tilauslentoaikataulujen mukaisesti.

Jyväskylän aikuisopisto ja Finavia ovat solmineet määräaikaisen yhteistyösopimuksen 30.6.2015 saakka.

Sky Cafe & Food -kahvila-ravintolan avajaisbrunssia vietetään kutsuvierastilaisuutena perjantaina 10–12 Jyväskylän lentoasemalla (Lentoasemantie 70, Tikkakoski). Tiedotusvälineet ovat tervetulleita tutustumaan uuden oppimisympäristön toimintaan!

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Petra Leppäharju-Lipitsä, Jyväskylän aikuisopisto, puh. 040 341 6364, petra.leppaharju-lipitsa@jao.fi

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi 
Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs