Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Työelämä » Ääniä Suomesta info 2

Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Ääniä Suomesta info 2

Julkaistu: 25.04.2014 klo 14:02
Julkaisija: Ääniä Suomesta-kampanjakeskus

Hyvä vastaanottaja!

Markkinointi alkaa

Ääniä Suomesta-kampanjan verkkomainonta pyörähtää käyntiin 28.4. Mainosrahat on sijoitettu vierailluimmille sivustoille, kuten huutonet.fi ja HS.fi. Samaan aikaan niin sisällön tuotanto kuin markkinointi facebookissa ja twitterissä alkaa täydellä teholla.

Kampanjafilmejä on jo nyt osittain julkaistu www.ääniäsuomesta.fi sivuilla. Palkansaajien ääni-pätkissä eri liittojen jäsenet pohtivat tärkeimpinä pitämiään työelämäkysymyksiä ja suhtautumistaan päätöksentekoon. Pääfilmit julkaistaan 5.5. (”julkkiksia”) ja 14.5. ("palkansaajien äänet" kooste).

Työkone

Kampanjasivuilla aukeaa työkone, eli työelämäkysymysten vaalikone vapun kunniaksi 1.5. Tällä hetkellä kone on auki ehdokkaille ja puoluetoimistoille, mutta ennakkomainontaa kannattaa toki tehdä omilla verkkosivuille tai julkaisuissa. Työkoneessa on 10 kysymystä tärkeimmistä teemoistamme ja kysymykset saa käyttöönsä kampanjakeskuksesta hanna.kuntsi@pam.fi, jos tarvetta esim. eri paneelikeskusteluihin on.

Aluetapahtumat

Tapahtumatelttamme starttaa kiertueensa 5.-6.5. Helsingistä Rautatientorilta. Ohjelma on nähtävissä täällä. Samalla viikolla kiertue on Turussa, Yliopistonkadun kävelyalueella 8.-9.5. Siitä eteenpäin aina ma-ke ja to-pe kierretään vaaliviikonloppuun saakka. Ääniä Suomesta-kampanja on mukana myös Eurooppalainen Suomi ry:n rekkakiertueella. Kaikki paikat ja päivämäärät löytyvät kampanjasivuilta. Talkooapu tulee tarpeeseen joka paikkakunnalla ja mukaan voi ilmoittautua tai ilmoittaa omia aktiivejaan aina ko. tapahtuman yhteyshenkilölle, jonka tiedot löytyvät tapahtumatietojen lopusta.

Materiaalipankki

Muistutuksesi vielä materiaalipankki, josta löytyy runsaasti bannereita, tausta-aineistoa jäsentilaisuuksiin, mainospohjia jne.

Ääniä Suomesta eurovaalitutkimus

Kampanjan puitteissa teetettiin Aula Researchilla maalis-huhtikuussa jäsentutkimus, johon osallistui 26 liittoa. Vastaajia kertyi reilut 2200. Tutkimus julkaistaan lehdistötilaisuudessa Helsingissä 5.5. klo 9.00 ja sen jälkeen se löytyy myös kampanjasivuilta. Tärppinä kerrottakoon, että 71% vastaajista aikoo joko varmasti tai hyvin todennäköisesti äänestää!

Hyvää viikonloppua!

Terv. Ääniä Suomesta-kampanjakeskuksen väen puolesta

Hanna Kuntsi, kampanjapäällikkö

050-3100 676

hanna.kuntsi@pam.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs