Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Yrityksenkin identiteetin voi varastaa – ja sitä vastaan voi suojautua

Miktech Oy

Yrityksenkin identiteetin voi varastaa – ja sitä vastaan voi suojautua

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2011 klo 11:10
Julkaisija: Miktech Oy

Jokaisella yrityksellä on oma identiteetti, jonka hallintaan on syytä kiinnittää huomiota.
-Netin kautta identiteetin voi varastaa, mutta sitä vastaan voi myös varautua, kertoo toimitusjohtaja Toni Mäkinen tietoturva-asioihin keskittyneestä Lokkit Oy:stä.

-Julkisuudessa on viime aikoina puhuttu paljon yksilön identiteetin varastamisen helppoudesta, mutta yhtä lailla se voi tapahtua myös yrityksen kohdalle. Tekijää voi olla vaikea, jopa mahdoton saada selville, sillä kenttä on toistaiseksi melko villi ja vapaa. Sovittuja pelisääntöjä ei ole ehditty vielä luoda.

Toni Mäkinen kehottaa yrityksiä paneutumaan yrityksen identiteettiin ja siihen liittyviin tietoturvariskeihin. Paras keino ennaltaehkäistä ikävyydet on hyvä etukäteissuunnittelu, kouluttaminen ja tiedottaminen.
-On tärkeä tehdä henkilöstölle selvät ohjeet siitä, miten esimerkiksi facebookia ja muita avoimia kanavia käytetään, kuka saa ja voi niitä käyttää ja mitä niissä saa ulospäin kertoa.

Lokkit Oy:ltä yritykset voivat ostaa tietoturvaan liittyviä tukipalveluja.
-Tarjoamme pienyrittäjille toimintavarmoja, hinta/laatu –suhteiltaan sopivia ja yksinkertaisia tietoturvaratkaisuja. Tuotteet ovat maailman huippua ja edustavat viimeisintä käyttöturvallisuutta ja –mukavuutta.
- Meillä on hyvä tuntuma alan kansallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin, olemme vertailleet tuotteita ja neuvotelleet alan valmistajien kanssa. Jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto, Mäkinen toteaa.
Yritys on mukana Miktech Oy:n kaksivuotisessa Start-Up valmennuksessa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Toni Mäkinen, puh. + 358 45 1141 095, s-posti: toni.makinen@lokkit.fi

Kansallisen tietoturvaviikon teemana yksityisyys internetissä. Viikolla 6 vietetään Suomessa kahdeksatta kertaa Tietoturvaviikkoa, jolloin erilaiset tietoturva-asiat ovat esillä tiedotusvälineissä, kouluissa ja kansalaistilaisuuksissa eri puolilla Suomea. Viikon tavoitteena on kertoa, miten internetiä voi käyttää turvallisesti ja järkevästi ja miten omaa identiteettiä voi verkossa suojata. Miktech Oy edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs