Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Työturvallisuuspäivä pysäyttää Parman tehtaat

Parma Oy

Työturvallisuuspäivä pysäyttää Parman tehtaat

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Parma Oy

Suomen johtavan betonituotevalmistaja Parma pysäyttää huomenna perjantaina tuotannon kaikilla tehtaillaan ympäri Suomea. Taustalla on jo perinteinen, koko henkilöstöä koskeva työturvallisuuspäivä. Työt seisahtuvat huomenna myös muissa Consolis-konsernin yksiköissä eri puolilla Eurooppaa.

Parman tuotanto pysähtyy huomenna perjantaina 20. maaliskuuta kaikilla tehdaspaikkakunnilla. Syynä on koko Consolis-konsernin kattava työturvallisuuspäivä, jossa betonituotteiden valmistuksen sijaan keskitytään työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin.

Päivän ohjelmassa on perinteisten tapaturmariskien ja työpistekartoitusten ohella käytännön turva- ja ensiapuharjoituksia sekä asiantuntijaluentoja. Tarjolla on myös liikunta- ja fysio-ohjeita sekä mm. kahvakuula- ja keppijumppaa.

Toimitusjohtaja Hannu Tuukkalan mukaan jo perinteeksi muodostuneella turvallisuuspäivällä on selkeä paikkansa Parman ja Consoliksen toimintakulttuurissa. Sen merkitys on sisäistetty hyvin myös henkilöstön puolella.

”Tämä on Consolikselta iso satsaus, kun liki 10 000 työntekijää yli 30 maassa ja jokaisessa tehtaassa keskittyy tuotannon sijaan työturvallisuusasioihin. Se kertoo, että asia on konsernitasolla todella tärkeä”, Tuukkala toteaa.

Parma oman alansa kärkeä

Suomalaisen betoniteollisuuden tavoitteena on nousta työturvallisuudessa alan kansainväliseksi tiennäyttäjäksi. Parmassa toimenpideohjelma on kattanut työympäristöön, johtamiseen, koulutukseen ja seurantaan liittyvän jatkuvan parantamisen kokonaisuuden.

Tulokset myös näkyvät, sillä tapaturmataajuus on pudonnut noin kolmasosaan vuoden 2007 lähtötasosta. Betoniteollisuuden järjestämässä vuosittaisessa työturvallisuuskilpailussa Parma on ollut ykköstilalla 2012 ja 2013 elementtitehtaat -sarjan yritysvertailussa.

”Olemme tehneet jo vuosien ajan määrätietoista työtä työturvallisuuden eteen ja tavoitteita on vain yksi eli nollatoleranssi. Käytännössä työturvallisuus on päättymätön hanke, joka alkaa joka aamu omasta itsestä ja peiliin katsomisesta. Se on myös aina kytköksissä työhyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja työn laatuun”, Tuukkala muistuttaa.

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja

puh. 020 577 5520

hannu.tuukkala@parma.fi

 

Petri Kähkönen, markkinointipäällikkö

puh. 020 577 5532

petri.kahkonen@parma.fi

Liitetiedostot

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2013 liikevaihto oli noin 146 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 650 henkilöä.

Consolis-konserni on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 000.

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs