Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Turvatiimi XXL-urheilutavaratalojen turvatekniikan yhteistyökumppaniksi

Turvatiimi

Turvatiimi XXL-urheilutavaratalojen turvatekniikan yhteistyökumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 09:00
Julkaisija: Turvatiimi

Pohjoismaiden suurin urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden tavarataloketju XXL Sport & Outdoor kasvaa vauhdilla Suomessa. Tavarataloja on tällä hetkellä neljä ja niistä uusin avattiin marraskuun alussa Kluuvissa. Urheiluliikkeiden turvallisuudesta vastaa Turvatiimi, joka toimittaa turvatekniikan kaikkiin XXL-tavarataloihin sisältäen suunnittelutyön sekä kamera-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmät. Yhteistyö saa jatkoa ensi vuonna. 

XXL:n uudenlaisen urheiluliikekonseptin tavoitteena on tarjota asiakkailleen ostoselämyksiä laajalla valikoimalla, laadukkailla merkkituotteilla ja edullisilla hinnoilla. XXL-tavaratalojen konseptissa turvallisuus on merkittävässä roolissa, sillä Suomen ylivoimaisesti suurimmat urheilutavaratalot vaativat tarkat turvatekniset ratkaisut liiketoiminnan ylläpitämiseksi. XXL-tavaraloissa turvatekniikan tehtävänä on pienentää hävikkiä, tukea tavaratalojohtamista asiakasmäärien seurannalla, tehostaa miehityssuunnittelua sekä varmistaa asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus.

”Turvatekniikan toimittajan valinnassa pidimme tärkeänä kustannustehokasta ja kokonaisvaltaista ratkaisua suunnittelusta toteutukseen. Halusimme ennen kaikkea kumppanin joka pystyy yhteistyöhön pohjoismaisella tasolla. Kun turvatekniikka on hyvällä mallilla ja työympäristö turvallinen, pystyy meidän henkilöstömme keskittymään omaan myyntityöhönsä”, sanoo XXL:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

”Haluamme olla mukana XXL-tavarataloketjun kasvussa pitkäaikaisena valtakunnallisena turvatekniikan kumppanina. Tunnemme hyvin XXL:n pohjoismaisen turvallisuuskonseptin ja sen erityisvaatimukset. XXL:llä on tarkkaan valitut laitekomponentit ja turvatekniikan sijoitteluun sekä suunnittelutyöhön selvästi panostetaan”, kertoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Lisätietoja

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oyj, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, puh. 0207 363 201

Turvatiimi Oyj

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen palvelualan yritys, joka tarjoaa turvallisuus- ja vartiointialan palveluita ja turvateknologiaa Turvatiimin brändin alla, vähittäiskaupan palveluita, hoivapalveluita ja asiakaspalvelukokonaisuuksia Palvelutiimin brändin alla sekä 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johtokeskuspalveluja kustannustehokkaasti Responda 113:n kautta. Toimintamme periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1 100 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi  www.palvelutiimi.fi  www.responda113.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs