Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Turvatiimi panostaa paikalliseen osaamiseen ja laajentaa yrittäjäverkostoaan Itä-Suomeen

Turvatiimi

Turvatiimi panostaa paikalliseen osaamiseen ja laajentaa yrittäjäverkostoaan Itä-Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 14:18
Julkaisija: Turvatiimi

Kotimainen turvapalveluyritys Turvatiimi jatkaa määrätietoisesti koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston rakentamista. Uusi yrittäjä käynnisti toimintansa maaliskuun alusta Etelä-Karjalassa. Nyt paikallisia Turvatiimi-yrittäjiä on jo yhdeksän.

Turvatiimi tarjoaa paikallisille yrittäjille laadukkaat turvapalveluiden tuottamismahdollisuudet ja konsernin palvelut. Konseptin avulla paikallinen yrittäjä voi toimia itsenäisesti, tukenaan mm. hallinnolliset palvelut, markkinointi, valmiit tuotteet ja palvelut, tunnettu yritysilme sekä 24/7 hälytyskeskuspalvelut. Yrittäjälle eniten säästöjä syntyy hälytyskeskuspalvelujen ja hallinnollisten palvelujen ulkoistamisesta, ja yrittäjä pääsee keskittymään asiakkaisiin ja paikalliseen palvelun tuottamiseen.

”Tavoitteenamme on kannattava perusliiketoiminta ja liikevaihdon kasvu markkinaosuutta kasvattamalla. Yrittäjäkonseptin laajentuminen vastaa tähän tavoitteeseen. Lisäksi Itä-Suomi on meille merkittävä markkina-alue, jota uuden yrittäjän paikallinen asiantuntemus ja osaaminen tulevat vahvistamaan”, kertoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Maaliskuun alussa uutena Turvatiimi-yrittäjänä toimintansa käynnisti Teemu Sopasen 4T Turva Oy. Yritys toimii Lappeenrannan ja Imatran alueilla. Teemulla on 20 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Hän on aiemmin toiminut Turvatiimin liiketoimintajohtajana koko Suomen alueella ja tuntee hyvin yrittäjäkonseptin edut. ”Yrittäjäkonseptissa on paketti niin sanotusti valmiina, minkä avulla oli helppo aloittaa oman yrityksen toiminta. Asiakkaiden näkökulmasta tarjoamme Etelä-Karjalaan paikallista palvelua, paikallisen yrittäjän toimesta ja suuren kotimaisen emoyhtiön tuella”, kertoo tuore Turvatiimi-yrittäjä Teemu Sopanen.

Turvatiimi hakee jatkuvasti uusia yrittäjiä tavoitteena rakentaa maan kattavin yrittäjäverkosto. Tällä hetkellä Turvatiimi-yrittäjät toimivat Imatralla, Lappeenrannassa, Porissa, Raisiossa, Naantalissa, Kokemäellä, Harjavallassa, Köyliössä, Eurassa, Säkylässä, Parkanossa, Kihniössä, Karvialla, Sastamalassa ja Huittisissa sekä Kuopion, Siilinjärven ja Nilsiän alueilla.

Lisätietoja

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oyj, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, 0207 363 201

Teemu Sopanen, paikallinen Turvatiimi-yrittäjä, teemu.sopanen@turvatiimi.fi 040 775 6569

Turvatiimi Oyj

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 000 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs