Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Turvatiimi jatkaa panostuksia yritysvastuuseen ja toiminnan läpinäkyvyyteen

Turvatiimi

Turvatiimi jatkaa panostuksia yritysvastuuseen ja toiminnan läpinäkyvyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2015 klo 09:00
Julkaisija: Turvatiimi

Turvatiimille on myönnetty työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen sertifikaatti OHSAS 18001. Sertifioidulla työterveys- ja työturvallisuuden johtamisjärjestelmällä kehitetään terveys- ja turvallisuusseikkoja sekä turvataan henkilöstön hyvinvointia.

Työterveys- ja työturvallisuuden johtamisjärjestelmien avulla Turvatiimi hallitsee työterveys- ja työturvallisuusriskejä aiempaa organisoidummin ja nostaa työterveys- ja työturvallisuustoiminnan tasoa. OHSAS sertifiointi tuo työsuojeluasiat ja niiden raportoinnin osaksi jokapäivästä toimintaa.

”Yritysvastuu ja toiminnan läpinäkyvyys ovat meille tärkeitä asioita. Vartijat ovat tänä päivänä asiakaspalveluammatissa ja he ovat läsnä meidän kaikkien arkipäivässä. Turvallisuusalan muutos - toimintaympäristöjen laajentuminen, asiakaspalvelun tärkeys ja turvateknologian roolin korostuminen - tekevät myös yritysvastuukäyntäntöjen jatkuvasta kehittämisestä entistä tärkeämpää”, sanoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

Työterveys- ja työturvallisuuden lisäksi yhtiössä panostetaan myös ympäristö- ja laatuasioiden hallintaan, minkä ansioista joulukuussa 2014 uudistettiin valtakunnalliset ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja ISO 9001 laatusertifikaatti. Ympäristö- ja laatujärjestelmien avulla Turvatiimi pystyy minimoimaan ympäristövaikutuksensa ja tuottamaan tasalaatuisempaa palvelua asiakkailleen valtakunnallisesti kaikissa Turvatiimin yksiköissä.

Osana toiminnan läpinäkyvyyden jatkuvaa parantamista, Turvatiimi on koonnut vastuukäytänteensä ja vastuulliset tekonsa sidosryhmiä osallistavaan vastuullisuusprofiiliin, johon voi tutustua osoitteessa http://turvatiimi.verso.fi/

Lisätietoja:

Turvatiimi Oyj, Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, juha.murtopuro@turvatiimi.fi, puh. 0207 363 201

Turvatiimi Oyj

Turvatiimi on kotimainen, valtakunnallinen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Käytössämme on uusin turvallisuuden huipputeknologia, nykyaikainen 24/7 -asiakaspalvelukeskus sekä monipuolinen valikoima yksilöllisiä palvelu- ja valvontaratkaisuja. Toimintamme periaatteita ovat paikallisuus, joustavuus, nopeus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme 1 000 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs