Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoftin uutuuslaitteet tarjoavat joustavuutta ja lisää suorituskykyä

Stonesoft

Stonesoftin uutuuslaitteet tarjoavat joustavuutta ja lisää suorituskykyä

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2013 klo 14:00
Julkaisija: Stonesoft

Joustavuutta modulaarisuudesta ja Security Engine -ominaisuuksista

Tietoturvayhtiö Stonesoft on julkistanut kaksi uutta laitemallia, Stonesoft 1035:n ja 1065:n. Uutuuslaitteet tuovat joustavuutta ja parempaa suorituskykyä ja niissä on erinomainen hinta-suorituskykysuhde.

Stonesoft 1035 on perustason räkkiasennettava malli Stonesoftin suositusta 1000-sarjasta. Se vastaa pienten yritysten ja suurempien etätoimipisteiden suorituskyky- ja skaalautuvuustarpeisiin. Modulaarisuutensa ja Security Engine -valmiutensa ansiosta Stonesoft 1035 on erittäin joustava ratkaisu. Security Engine -toiminnallisuus on aiemmin ollut saatavilla vain suuremmissa laitemalleissa.

Tehokkaampi Stonesoft 1065 vastaa pienempien datakeskusten ja keskikokoisten yritysverkkojen/yritysverkkoympäristöjen suorituskykytarpeisiin.

Molemmat laiteuutuudet tarjoavat edeltäjiään paremman porttitiheyden, tuen 10 gigabitin verkoille sekä paremman suorituskyvyn. Laitteet ovat saatavilla Stonesoft Security Engine -lisensoinnilla, jolloin niitä voidaan käyttää useissa eri rooleissa, esimerkiksi palomuurina tai tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteena käyttäjän tarpeen mukaan.

“Uudet modulaariset laitteet laajentavat Security Engine -portfoliotamme perustason laitteisiin jotka tarjoavat asiakkaillemme joustavuutta ja suorituskykyä todellisiin tietoturvavaatimuksiin tässä tuotekategoriassa”, sanoi Antti Kuvaja, Stonesoft Oyj:n tuotehallintajohtaja.

Saatavuus:
Stonesoft 1035 on valmis toimitettavaksi.
Stonesoft 1065 on saatavilla huhtikuussa 2013.

Laitekuvia:
www.stonesoft.com/en/company/press_and_media/media_kit/appliance_photos/

Lisätietoja: 

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. +358 9 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com

Liitetiedostot

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs