Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoftin palomuurille ICSA Labsin Enterprise-tason sertifikaatti

Stonesoft

Stonesoftin palomuurille ICSA Labsin Enterprise-tason sertifikaatti

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 13:00
Julkaisija: Stonesoft

Kyberturvallisuusyhtiö Stonesoftin FW-315-palomuurilaitteelle on myönnetty ICSA Labsin Enterprise Firewall -sertifikaatti. Stonesoft on ainoa tietoturvatoimittaja, joka on saanut ICSA Labsin Enterprise-tason sertifikaatin sekä tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmälle (IPS) että yritysverkkopalomuurille.

”Stonesoft on osallistunut ICSA Labsin sertifiointiohjelmiin jo yli vuosikymmenen ajan. Arvostamme heidän jatkuvaa pyrkimystään parantaa palomuuriensa ominaisuuksia”, sanoo Brian Monkman, ICSA Labsin teknologiaohjelmien johtaja.

Uuden Enterprise-tason palomuurikategorian kriteeristö on ICSA Labsin kaikkein vaativin ja vain muutamat tietoturvatoimittajat ovat läpäisseet sen. Sertifikaatti edellyttää, että testattava tuote täyttää myös uudet korkean käytettävyyden (High Availability, HA), Voice over IP (VoiP) ja IPv6 -vaatimukset.

”ICSA-sertifikaatti osoittaa Stonesoft Security Engine -ohjelmistoalustan tehokkuuden sekä tunkeutumisten havaitsemisessa ja pysäyttämisessä että seuraavan sukupolven palomuurina”, sanoo Stonesoftin tuotehallintajohtaja Antti Kuvaja. ”Olen ylpeä siitä, että olemme säilyttäneet asemamme niiden harvojen tietoturvatoimittajien joukossa, jotka ovat onnistuneet läpäisemään ICSA Labsin testit. Viimeisin sertifikaatti kertoo sitoutumisestamme tuotteidemme jatkuvaan kehittämiseen. Vain siten voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen suojan viimeisimpiä uhkia ja haavoittuvaisuuksia vastaan.”

ICSA Labs testaa tietoturvatuotteita jatkuvasti kehittyvien toiminta- ja luotettavuusvaatimuksien valossa. Sen uusi 4.1x-testausmetodologia huomioi uusimmille palomuuriratkaisuille asetetut vaatimukset. Stonesoft sai ICSA Labsin sertifikaatin tunkeutumisen havaitsemis- ja estotuotteelleen vuonna 2007, ja on menestyksekkäästi säilyttänyt sertifikaatin siitä lähtien. Sertifioinnin säilyttäminen edellyttää, että tietoturvatoimittaja pystyy täyttämään muuttuneet kriteerit tietyn ajanjakson sisällä.

 

Englanninkielinen testiraportti ja testauskriteerit ovat saatavilla ICSA Labsin verkkosivuilla:

- ICSA Labs Modular Firewall Certification Criteria Version 4.1x:
https://www.icsalabs.com/technology-program/firewalls/modular-firewall-certification-criteria-version-41

 

- Testing report:
www.icsalabs.com/sites/default/files/fw315enterprise.pdf

 

- High Availability Lab Report:
https://www.icsalabs.com/sites/default/files/fw315_ha.pdf

 

- IPv6 Lab Report:
https://www.icsalabs.com/sites/default/files/fw315_ipv6.pdf

 

- VoiP Lab Report:
https://www.icsalabs.com/sites/default/files/fw315_voip.pdf

 

Lisätietoja:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj

Puh. +3589476711
Sähköposti: antti.kuvaja@stonesoft.com

 

ICSA Labs

ICSA Labs on erikoistunut maailman johtavien tietoturvatoimittajien tuotteiden riippumattomaan testaukseen ja sertifiointiin. Yritykset luottavat ICSA Labsin kykyyn määrittää ja soveltaa puolueettomia testaus- ja sertifiointikriteerejä tuotteiden yhteensopivuuden ja luotettavuuden mittauksessa. ICSA Labs on itsenäinen osa Verizon Business -yhtiötä, joka kuuluu Verizon Communications -konserniin. Lisätietoja ICSA Labsista: https://www.ICSAlabs.com ja https://www.ICSAlabs.com/blogs.

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä kyberturvallisuusratkaisuja, jotka tehostavat tietoturvan hallintaa ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiön ratkaisut on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat dynaamista tietoturvaa nopeasti kehittyviä kyberuhkia vastaan.

Stonesoftin tuotetarjonta perustuu kokonaisvaltaiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka tukee Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen- ja evaasionesto- sekä SSL VPN-ratkaisuja. Stonesoft Management Center -hallintatyökalu tarjoaa edistyksellistä tilannetietoisuutta sekä kustannussäästöjä. Stonesoft on jo pitkään tutkinut kyberrikoksissa ja kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettäviä kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET).

Stonesoftin asiakkaina on yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus alhaisten kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja: www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs