Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Stonesoft Security Engine 5.5 vastaa tietoturvapalveluiden tarjoajien tarpeisiin

Stonesoft

Stonesoft Security Engine 5.5 vastaa tietoturvapalveluiden tarjoajien tarpeisiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 13:00
Julkaisija: Stonesoft

Kyberturvallisuusyhtiö Stonesoft on julkistanut uuden 5.5 -version Stonesoft Security Engine -tietoturvaratkaisusta sekä Stonesoft Management Center -hallintatyökalusta. Uusi versio tarjoaa merkittävästi parempaa suorituskykyä ja vastaa erityisesti tietoturvapalveluiden tarjoajien (MSSP, Managed Security Service Provider) tarpeisiin, mahdollistaen useiden asiakkaiden palvelemisen yhdellä laitteella.

Virtuaalilaitteet

Yhden fyysisen laitteen päälle on mahdollista rakentaa jopa 250 virtuaalilaitetta. Klusterointiominaisuuksien ansiosta ratkaisu on skaalautuva ja tarjoaa korkeaa käytettävyyttä. Yhdellä laitteella voi olla samanaikaisesti useita eri tietoturvakäytäntöjä, erilaisia reititystauluja sekä päällekkäisiä IP-osoitteita. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoftin Management Center -hallintatyökalulla.

Virtuaalilaitteiden ansiosta tietoturvapalveluita tarjoavat yritykset voivat palvella asiakkaitaan pienemmällä laitemäärällä, mikä vähentää kustannuksia ja henkilöstökuluja. Virtuaalilaitteet sopivat erityisesti valtionhallinnon ja suuryritysten tarpeisiin, joissa eri verkkoympäristöjen eriyttäminen toisistaan on välttämätöntä.

Yli 100 % parempaa suorituskykyä

Stonesoft 5.5 -version myötä tietoliikenteen tarkistaminen (deep packet inspection) on huomattavasti aikaisempaa tehokkaampaa, minkä ansiosta suorituskyky on kasvanut jopa yli 100 prosenttia aiempaan verrattuna.

“Perinteisesti suorituskykyä on kasvatettu turvallisuuden kustannuksella, ja laitepohjaiset tietoturvaratkaisut ovat olleet siinä lyömättömiä. Nyt, ensimmäistä kertaa, ohjelmistopohjainen ratkaisu pystyy tarjoamaan parempaa suorituskykyä tietoturvasta tinkimättä”, sanoo Antti Kuvaja, Stonesoftin tuotehallintajohtaja.

Saatavuus

Stonesoft Security Enginen ja Stonesoft Management Centerin 5.5 -versiot ovat saatavilla kesäkuusta 2013 alkaen.

Lisätiedot:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puhelin: +358 9 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja (at) stonesoft.com

www.stonesoft.com

www.twitter.com/hack_the_lab

 

 

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä kyberturvallisuusratkaisuja, jotka tehostavat tietoturvan hallintaa ja varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiön ratkaisut on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioille, jotka tarvitsevat dynaamista tietoturvaa nopeasti kehittyviä kyberuhkia vastaan.

Stonesoftin tuotetarjonta perustuu kokonaisvaltaiseen Security Engine -ohjelmistoalustaan, joka tukee Stonesoftin seuraavan sukupolven palomuuri-, tunkeutumisen- ja evaasionesto- sekä SSL VPN-ratkaisuja. Stonesoft Management Center -hallintatyökalu tarjoaa edistyksellistä tilannetietoisuutta sekä kustannussäästöjä. Stonesoft on jo pitkään tutkinut kyberrikoksissa ja kohdennetuissa verkkohyökkäyksissä käytettäviä kehittyneitä evaasiotekniikoita (AET).

Stonesoftin asiakkaina on yli 6 500 keskisuurta ja suurta organisaatiota ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus alhaisten kokonaiskustannusten, joustavan lisensointimallin ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja: www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs