Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Puheenjohtajaehdokkaat Lahden maanpuolustusmessuilla

Reserviläisliitto tiedottaa

Puheenjohtajaehdokkaat Lahden maanpuolustusmessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2012 klo 12:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto on mukana Lahden Turvallisuus ja puolustus -messuilla, jotka käynnistyivät aamulla. Reserviläisliiton puheenjohtajuutta tavoittelevat kansanedustaja Mikko Savola, toiminnanjohtaja Osmo Suominen ja kansanedustaja Tom Packalén ovat tavattavissa liiton osastolla 28.9. eli tulevana lauantaina klo 14-16. Lisäksi paikalla on liiton nykyistä johtoa, sillä Reserviläisliiton hallitus pitää monen muun valtakunnallisen maanpuolustusjärjestön tavoin kokouksiaan Lahden messujen yhteydessä.

Reserviläisliiton osastolle Lahden messukeskukseen on luvassa muutenkin tungosta lauantaiksi, sillä monet maakunnalliset reserviläispiirit ovat tulossa 28.9. paikalle yhteiskuljetuksilla. Paikallisten reserviläisyhdistysten puheenjohtajilta, muilta luottamushenkilöiltä sekä mukana olevilta aktiivireserviläisiltä on luvassa tiukkoja kysymyksiä puheenjohtajakandidaateille.

Reserviläisliiton seuraava puheenjohtaja valitaan liiton Mikkelissä 17.11. järjestettävässä, sääntömääräisessä syyskokouksessa. Liiton nykyinen puheenjohtaja, kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta ei ole enää käytettävissä liiton puheenjohtajaksi.

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kuljetusyrittäjä Markku Pakkanen Kouvolasta. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs