Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Paperinkeräys muistuttaa tilinpäätösasiakirjojen turvallisesta tuhoamisesta

Paperinkeräys Oy

Paperinkeräys muistuttaa tilinpäätösasiakirjojen turvallisesta tuhoamisesta

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 07:50
Julkaisija: Paperinkeräys Oy

Kierrätys- ja ympäristönhuoltopalveluja valtakunnallisesti tarjoava Paperinkeräys muistuttaa arkaluontoisten asiakirjojen aukottomasta tuhoamisesta. Tulostetut ja luottamukselliset dokumentit, kuten tilinpäätösmateriaali, eivät missään tilanteessa kuulu tavalliseen paperinkeräyssäiliöön.

Toimitilaan sijoitettava lukittava paperinkeräyssäiliö takaa sen, että tuhottavat dokumentit ja arkistot eivät joudu vääriin käsiin.

”Edelleen etenkin pienemmissä organisaatioissa käytetään hidasta ja työlästä silppuria. Huomattavasti helpompi tapa olisi tiputtaa kaikki materiaali lukolliseen säiliöön, jonka saavat auki vain ennalta määritellyt henkilöt. Säiliöön sopivat myös mapit kansineen ja sisältöineen päivineen”, kertoo Paperinkeräys Oy:n asiakkuusjohtaja Karel Nieminen.

Nieminen muistuttaa viime vuosina esille tulleista tapauksista, joissa henkilötietolain alaista materiaalia oli joutunut sinne kuulumattomaan paikkaan.

”Pahin tietoturvauhka on edelleen ihminen, joka usein epähuomiossa jättää luottamukselliset ja pois heitettävät asiakirjat pöydän kulmalle. Siitä ne tippuvat helposti pöydän alla sijaitsevaan tavalliseen paperinkeräyslaatikkoon. Myös siivooja voi vahingossa tipauttaa paperit samaan osoitteeseen”, Nieminen harmittelee.

Paperin tuhoamisprosessi on aukoton ja dokumentoitu. Tuhottavat paperit silputaan, jonka jälkeen se toimitetaan uudeksi raaka-aineeksi muun muassa metsäteollisuudelle. Paperinkeräyksen kehittämä ja markkinoiden johtava Encore Tietoturvapalvelu kattaa koko prosessin – dokumenttien noudosta aina sen tuhoamiseen ja raaka-ainetoimitukseen.

Samalla kun toimistosta noudetaan paperit, voidaan hakea myös esimerkiksi vanhat muistitikut, tietokoneet ja ulkoiset levyasemat. Vastaanotettavaa materiaaliin kuuluvat myös prototyypit sekä virka-asut, joiden vääriin käsiin joutumisesta koituu merkittävää vahinkoa.

  

Lisätietoja:

johtaja, asiakkuudet, Karel Nieminen, puh. 040 768 5594, karel.nieminen@paperinkerays.fi

sekä www.paperinkerays.fi

Facebook, Twitter, LinkedIn

Valtakunnallisena ja uudistumishaluisena logistiikkayrityksenä muutamme sinunkin jätteen raaka-aineeksi. Pahvi, paperi, puu, muovi, metalli, lasi sekä sähkö- ja elektroniikkaromu kulkevat kaikki kauttamme. Lopuksi erilaiset jakeet pääsevät hyötykäyttöön.

Olemme toisenlainen jätehuollon toimija. Me tavoittelemme aina jätehuollon tehostamista: suunnittelemme hyvin alkulajittelun ja tyhjennämme vain täysiä säiliöitä. Automme eivät käy turhaan kiinteistösi, yrityksesi tai teollisuuslaitoksesi pihalla – toisin kuin alalla yleensä, käytämme omien autojen sijaan kuljetuskumppaneita. Siksi meille on tärkeää, ettei turhia ajokilometrejä tule. Toimintamalli säästää näkyvästi jätehuoltosi kustannuksia.

Olemme myös Suomen johtava aineellisen tietoturvan osaaja: tuhoamme luottamukselliset asiakirjat, kovalevyt, ammattivaatteet ja markkinointimateriaalin. Otamme vastaan myös prototyyppejä, joiden aukottomasta tuhoamisesta vastaamme.

Kuormalavoissa olemme niin ikään alan kärkeä. Myy meille tarpeettomat, hyväkuntoiset lavasi. Kauttamme hoituu myös lavojen ostaminen ja vuokraus.

Johdamme aina tiedolla, ja siksi hallitsemme moninaiset ja muuttuvat materiaalivirrat. Meiltä saat ulkoistetun asiantuntemuksen kaikissa jätehuoltosi asioissa.

Liikevaihtomme vuonna 2013 oli 72,8 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä työskentelee noin 250.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs