Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Joulutulet valaisevat Suomen

Reserviläisliitto tiedottaa

Joulutulet valaisevat Suomen

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 11:10
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton joulutulet palavat eri puolilla maata myös tänä vuonna. Liiton perinteiseen joulunalustapahtumaan osallistuu vuosittain tuhansia reserviläisiä perheineen.

Joulutulet on Reserviläisliiton laajin hengellisen toiminnan tapahtuma. Sen järjestää vuositasolla satakunta liiton paikallisyhdistystä. Tarkoituksena on koota reserviläisperheitä sekä lähiseudun asukkaita hiljentymään luonnon keskelle joulun odotukseen.

Joulutulet-tapahtumien sisältö vaihtelee paikkakunnittain. Yleensä ohjelmaan kuuluu ainakin tervetulotoivotus, glögi- ja makkaratarjoilu sekä joululaulu ja -evankeliumi. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille halukkaille.

Paikalliset Joulutulet-tapahtumat on liitteessä ryhmitelty maakunnittain. Liiton ohjeellinen ajankohta tapahtumalle on viikko 51 mutta osa paikallisista tapahtumista on jo pidetty.

Lisätietoa Reserviläisliiton joulutulet-tapahtumasta antaa toiminnanjohtaja Olli Nyberg, olli.nyberg@reservilaisliitto.fi / 0400 640 755.

Liitetiedostot

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 346 paikallista yhdistystä ja noin 36.500 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja koulutus. Reserviläisliitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs