Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Gartner: Check Point kuuluu kärkeen mobiililaitteiden tietoturvassa

Gartner: Check Point kuuluu kärkeen mobiililaitteiden tietoturvassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2013 klo 08:00
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

HELSINKI – 11. lokakuuta 2013 – Tutkimusyritys Gartnerin uusin Magic Quadrant -nelikenttä osoittaa, että yritysten tietoturvaratkaisujen kansainvälinen markkinajohtaja Check Point® Software Technologies Ltd. kuuluu alan kärkeen myös mobiililaitteiden tietoturvassa (MPD, Mobile Data Protection).

Check Pointin mobiilin tietoturvan ratkaisut antavat monipuolisen suojan sekä tilanteisiin, joissa laite unohtuu tai varastetaan että tilanteisiin, joissa ulkopuolinen kybervaras pyrkii käsiksi laitteella oleviin yrityksen tietoihin. Tärkeitä mobiilin tietoturvan elementtejä ovat muiden muassa kryptaus eli tietojen muuntaminen muotoon, jota ulkopuolinen ei pysty selvittämään, sekä käyttäjän tunnistaminen. Check Pointin mobiili tietoturva tukee laajaa laitevalikoimaa.

Gartner sijoittaa yritykset nelikentän ruutuihin niiden asiakkailtaan saaman palautteen perusteella sekä arvioimalla yrityksen kykyä kehittyä ja vastata asiakkaiden tarpeisiin myös tulevaisuudessa. Johtajien ruutuun sijoitetaan alan edelläkävijät, joiden tuotteet asiakkaat tuntevat ja joita kilpailijat seuraavat.

Nelikenttää varten tutkittiin 12 yritystä, ja johtajien ruutuun niistä pääsi kolme. Koko nelikentän näet täältä: http://www.checkpoint.com/products/promo/gartner-mobile/

Lisätietoja Check Pointin Endpoint-tietoturvatuotteista saat täältä: www.checkpoint.com/endpoint.

 

Lisätietoja:

Check Point Software Technologies Finland Oy, maajohtaja Jukka Saarenmaa, p. 040 744 9531, jukka.saarenmaa@checkpoint.com

Gartnerin Magic Quadrant -nelinkenttä

Gartner ei tue tutkimusjulkaisuissaan esiintyviä toimittajia, tuotteita tai palveluita eikä kehota teknologian käyttäjiä rajoittuman valinnoissaan toimittajiin, jotka saavat parhaat arviot. Gartnerin tutkimusjulkaisut koostuvat sen tutkimusorganisaation mielipiteistä eikä niitä tule pitää faktoina. Gartner ei takaa tämän tutkimustiedon kaupallista hyödynnettävyyttä tai sopivuutta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

Liitetiedostot

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia eri kokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs