Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Turvallisuus » Check Pointin uusi tietoturva-arkkitehtuuri suojaa yritysverkon kolmessa kerroksessa

Check Pointin uusi tietoturva-arkkitehtuuri suojaa yritysverkon kolmessa kerroksessa

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 08:59
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Check Point on uudistanut tietoturvaratkaisujensa rakenteen perusteellisesti. Uusi, kolmikerroksinen lähestymistapa on joustava, skaalautuva ja aina ajan tasalla.

Helsinki 20.3.2014 – Maailman johtava yritysten tietoturvaratkaisujen toimittaja Check Point Software Technologies tuo markkinoille uuden tietoturva-arkkitehtuurin. Software-defined Protection (SDP) on modulaarinen, ketterä ja tehokas tapa suojata yritysverkko ja sen sisältämä data nykyisiltä ja tulevilta tietoturvan uhilta jatkuvasti muuttuvassa IT-ympäristössä.

Arkkitehtuurin kolme keskenään yhteydessä olevaa kerrosta ovat toimeenpano (enforcement), valvonta (control) ja ylläpito (management). Uutta on se, että tietoturvan toimeenpano ja tietoliikenteen valvonta on erotettu toisistaan. Ylläpitokerros on avoin ja helppokäyttöinen. Modulaarisen rakenteen ansiosta ratkaisu voidaan koota yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Toimeenpanokerros muodostuu käyttäjätyypin ja tarvittavan turvatason mukaan määräytyvistä yksiköistä. Esimerkiksi yleisöä, asiakkaita, henkilöstöä ja luottamukselliseen aineistoon oikeutettuja varten voi olla omat tietoturvan toimeenpanoyksiköt. Segmentoinnin avulla vältetään ongelman leviäminen hyökkäys- ja tartuntatilanteissa.

Valvontakerros analysoi kaiken yritysverkon liikenteen ja käynnistää turvatoimet tarvittaessa. Valvonta huolehtii myös siitä, että toimeenpano saa automaattisesti ajan tasalla olevat ohjelmistopäivitykset. Näin yritys pystyy suojautumaan myös uusilta tietoturvariskeiltä.

”Yritysten tietoturvariskit ovat viime vuosina kasvaneet, kun kyberrikollisten hyökkäykset ovat monipuolistuneet, yleistyneet ja voimistuneet. Samaan aikaan hallittavana on yhä monimutkaisempi IT-ympäristö mobiililaitteineen ja pilvipalveluineen. Yritykset haluavat hoitaa tietoturvansa hyvin näissä vaikeissakin olosuhteissa, mutta tehokkuuden lisäksi järjestelmältä toivotaan helppoa hallittavuutta ja hyvää käytettävyyttä. Tähän ongelmaan Check Point kehitti ratkaisuksi uuden arkkitehtuurinsa, Software-defined Protectionin”, kertoo Check Point Software Technologiesin maajohtaja Jukka Saarenmaa.

SDP on joustava ja yksinkertainen käyttää, ja se sopii modulaarisuutensa ansiosta niin pienille kuin isoillekin yrityksille. SDP:ssä tietoturva mukautuu yrityksen tarpeisiin ja toimintoihin sekä vallitsevaan uhkatilanteeseen.

Check Point Software Technologiesin johtaja Amnon Bar-Lev sanoi uutuuden julkistustilaisuudessa, että markkinoilla on paljon yhden pisteen tietoturvatuotteita, jotka ovat luonteeltaan enemmän reaktiivisia ja taktisia kuin arkkitehtonisesti suuntautuneita. Kolmikerroksinen Software-defined Protection täyttää aukon, joka markkinoilla oli monipuoliselle ja ketterälle tietoturvainfrastruktuurille.

 

Verkossa saatavana:

 

Lisätietoja:

Check Point Software Technologies Finland Oy, maajohtaja Jukka Saarenmaa, p. 040 744 9531, jukka.saarenmaa@checkpoint.com

Seuraa Check Pointia sosiaalisessa mediassa:
Twitter: www.twitter.com/checkpointsw 
Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware 
YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

Liitetiedostot

Check PointSoftware Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia erikokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs