Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Western Systems vastaa Suomen Palvelutukkurit Oy:n toiminnanohjausjärjestelmästä

Western Systems Oy

Western Systems vastaa Suomen Palvelutukkurit Oy:n toiminnanohjausjärjestelmästä

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2015 klo 13:00
Julkaisija: Western Systems Oy

 

Suomen Palvelutukkurit Oy, tuttavallisemmin Patu, ottaa käyttöön Western Systems Oy:n toiminnanohjausjärjestelmän uuden sukupolven, Werpin.

Patu-yhteistyöketjuun kuuluu seitsemän tukkuria, joiden alueellinen toiminta kattaa lähes koko Suomen. Patun toimitusjohtaja Erkki Särkelä:

- Päädyimme valitsemaan järjestelmätoimittajaksi Westernin kilpailutuksen ja keskustelujen kautta. PK-yrityksen näkökulmasta Westernin toiminnanohjausjärjestelmä sopii meille parhaiten.

- Meillä on ollut aiemmin käytössä hajanainen järjestelmä, mutta nyt saamme yhtenäisen ketjujärjestelmän käyttöön. Samalla Western saa uutta tietoa meidän kaltaisen ketjuasiakkaan tarpeista.

- Western on erittäin yhteistyöhalukas ja kehittää kaiken aikaa järjestelmäänsä vastaamaan asiakkaiden, myös meidän, tarpeita. Molemmat osapuolet hyötyvät tästä kumppanuudesta.

Lisätietoja:

Ari Hätinen, Managing Director, Western Systems Oy

puh: +358 40 047 4510 | email: ari.hatinen@western.fi

Erkki Särkelä, Toimitusjohtaja, Suomen Palvelutukkurit Oy

puh: (03) 654 2422 | email: erkki.sarkela@palvelutukkurit.fi

Western Systems on vuonna 1981 perustettu vaativiin yritysohjelmistoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka omistaa sen oma henkilöstö. Jo yli 30 vuoden ajan toimintamme perustana on ollut kehitystyö, jossa asiakkaamme ovat jatkuvasti mukana. Olemme asiakkaidemme erityisiin tarpeisiin syventyvä kumppani. Yhteisesti ymmärretty tavoite mahdollistaa aidosti liiketoimintahyötyjä tuottavan toiminnanohjausjärjestelmän, jonka avulla yritys voi pysyä oman toimialansa kehityksen kärjessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs