Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Tiedotustilaisuus Terrafamen toiminnan käynnistämisestä Talvivaarassa ti 18.8. klo 10.30 (live)

Työ- ja elinkeinoministeriö

Tiedotustilaisuus Terrafamen toiminnan käynnistämisestä Talvivaarassa ti 18.8. klo 10.30 (live)

Kutsu.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 09:42
Julkaisija: Työ- ja elinkeinoministeriö

Terrafame Mining Oy kertoi 14.8.2015 viimeistelleen kaupan, jossa sille siirretään Talvivaara Sotkamo Oy:n konkurssipesän liiketoiminta ja omaisuuserät. Järjestelyn mahdollistaa Talvivaaran kaivoksen toiminnan uudelleen käynnistämisen. Louhinnan käynnistäminen kaivoksella parantaa myös sen ympäristönhoidon edellytyksiä. 

Toimintansa käynnistävän uuden yhtiön tilannetta ja tulevaisuudennäkymiä valotetaan työ- ja elinkeinoministeriön ja yhtiön yhteisessä tiedotustilaisuudessa, joka järjestetään

tiistaina 18.8.2015 klo 10.30–11.30 valtioneuvoston linnan tiedotustilassa. Sisäänkäynti tilaan käy Aleksanterinkatu 3 H -portaan kautta.

Tilaisuudessa elinkeinoministeri Olli Rehn kertoo valtion tavoitteista ja odotuksista jaTerrafame Mining Oy:n hallituksen puheenjohtaja teollisuusneuvos Lauri Ratia yhtiön toiminnan käynnistämisestä ja pitkän aikavälin tavoitteista.

Median edustajia, joita ei ole akkreditoitu valtioneuvoston tiloihin, pyydetään ilmoittautumaan etukäteen TEM:n viestintäyksikköön puh. numeroon 050 592 0282 (Vivi Markkanen) tai osoitteeseen: viestinta@tem.fi

Tilaisuutta voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.vn.fi/live

Lisätiedot:

viestintäpäällikkö Mauri Vieru, TEM, puh. 050 431 6519

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs