Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » Leafhill Solutions palvelee asiakkaitaan 24/7/365

Leafhill Solutions palvelee asiakkaitaan 24/7/365

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2015 klo 12:00
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Ulkoisena logistiikkaosastona kaikenkattavasti palveleva Leafhill® Solutions luo asiakkaille selviä kustannushyötyjä ja tarjoaa ympärivuorokautisen tuen asiakaspalveluun. Leafhill® Customer Service Portal on uniikki ratkaisu logistiikan hallintaan.

Leafhill® Solutions asiantuntijoiden tehtävänä on hakea aina paras mahdollinen ratkaisu. Näiden niin sanottujen neljännen osapuolen (4PL) logistiikkapalveluiden edelleen kehittämiseksi Leafhill® panostaa voimakkaasti digitalisaatioon. Palvelujen automatisointi täyttää viidennen osapuolen (5PL) logistiikkamallin kriteerit eli Leafhill® tuottaa jatkossa ratkaisuja myös sähköiseen liiketoimintaan. 

– Tuotamme kaiken kokoisille asiakkaille kustannushyötyä joustavilla ratkaisuilla ja vapautamme resursseja heidän ydintoimintoihinsa. Olemme Suomessa ainoa aidosti puolueeton toimija, ja voimme siten tarjota asiakkaillemme tarkoituksenmukaisimmat ratkaisut, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Janne Lehtimäki.

Aina avoinna oleva asiakaspalveluportaali, Leafhill® Customer Service Portal nopeuttaa ja yksinkertaistaa tarjouslaskentaa, aikataulusuunnittelua ja edistää yrityksen päätöksentekoa. Keskitetty tieto palveluportaalissa parantaa kannattavuutta sekä mahdollistaa paremman näkyvyyden ja seurannan.

– Asiakaspalveluportaalin avulla asiakkaamme myynti-, osto- ja projektihenkilöt voivat pyytää kuljetuksiin aikataulu- ja kustannusindikaatioita, esittää logistiikkaan liittyviä kysymyksiä sekä hallita ja seurata kuljetuksia ja poikkeamia. Tärkeässä roolissa on kuitenkin asiakaskohtainen yhteyshenkilö, jonka kautta asiakkaamme saa asiantuntijaosaamista erikoistilanteisiin ja käytännön logistiikkaan, Lehtimäki kuvailee.

Lehtimäellä on yli 15 vuoden kokemus logistiikasta, ja hänet tunnetaan myös neljännen osapuolen logistiikkamallin uranuurtajana Suomessa. Maailmanluokan logistiikan hallinnan palveluita ovat muun muassa logistiikkaosastopalvelut, hankintapalvelut sekä konsultointi ja kehitysprojektit, jopa avaimet käteen -mallilla.

Leafhill® Solutions esittäytyy Logistiikka-Kuljetus 2015 -messuilla 11.–13.6.2015 Helsingin Messukeskuksessa, Halli 6, osasto 6g78. Esitykset UPS® Arena:lla: ”Neljännen osapuolen logistiikka – vaihtoehto nykymallille” torstaina klo 15.00–15.30, perjantaina klo 10.30–11.00 ja lauantaina 11.30–12.00.

 

Lisätietoja:

Janne Lehtimäki, toimitusjohtaja
040 557 8363, janne.lehtimaki@leafhill.fi

 

Leafhill®Solutions Oy on markkinoiden johtava neutraali 4PL-mallilla toimiva logistiikan palveluntarjoaja, joka tuottaa joustavat ja kilpailukykyiset ratkaisut kaikkiin toimitusketjun vaiheisiin. Yrityksen avainhenkilöt ovat tuottaneet 4PL-mallin ratkaisuja jo vuodesta 2002. Leafhill® Solutions Oy on yksityisomistuksessa oleva suomalainen palveluyritys. www.leafhill.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs