Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tuotanto » KONTIO UUDISTAA HUVILOIDEN ARKKITEHTUURIA

Kontiotuote Oy

KONTIO UUDISTAA HUVILOIDEN ARKKITEHTUURIA

Kutsu.
Julkaistu: 15.09.2014 klo 12:18
Julkaisija: Kontiotuote Oy

Hyvä toimittaja,

hirsirakentamisessa kääntyy pian uusi sivu, kun Suomen johtava hirsirakennusten valmistaja Kontio- tuote Oy lanseeraa modernia tyyliä edustavan Kontio Glass House -malliston. Myös kansainvälisille asiakkaille suunnatun uutuusmalliston seinämateriaaleina ovat lasi ja massiivihirsi.

Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan selkeälinjaisen, ajattoman ja samalla maltillisesti hinnoi- tellun sarjan ensimmäiseen kompaktiin huvilaan, jonka on sisustanut uudella värimaailmalla Kontion yhteistyökumppani Kirsi Valanti. Lisäksi kerromme teille hirsitalomarkkinoiden tuoreimpia kuulumisia kotimaan ja viennin osalta.

Aika: Torstai 2.10.2014 klo 13
Paikka: Kontion näyttelyalue, Hämeenlinnantie 139, 01901, Nurmijärvi.

Ohjelma: Tiedotustilaisuus alkaa suolaisella tarjoilulla Iso-Lehtisaari -huvilassa.

Kontion myynninedistämispäällikkö Olavi Kujanen esittelee ideat ja kansainväliset esikuvat, joiden pohjalta Kontio Glass House -malliston suunnittelu käynnistyi. Viennistä vastaava myyntijohtaja Eino Hekali kertoo ulkomaan kuulumisia ja toimitusjohtaja Jalo Poijula kertoo hirsirakentamisen näkymistä julkisessa rakentamisessa ja esittelee rakenteilla olevan maailman suurimman hirsirakennuksen.

Puheenvuorojen jälkeen siirrymme Kirsi Valannin ja mallin suunnitteluun vahvasti vaikuttaneen Olavi Kujasen johdolla tutustumaan alueella sijaitsevaan Kontio Glass Houseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kontiotuote Oy
Jalo Poijula
Toimitusjohtaja

R.S.V.P. Ilmoitathan ystävällisesti tulostasi to 25.9. mennessä tiedottaja Pirjo Kuismalle, pirjo.kuisma@figuuri.fi tai 040 554 3587. Järjestämme tarvittaessa myös kuljetuksen Helsingistä Nurmijärvelle ja takaisin. 

Liitetiedostot


Kontiotuote Oy
on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Pohjoissuomalaiseen PRT-Forest -konserniin kuuluva Kontiotuote Oy työllistää noin 250 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2013 oli noin 57 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 19 prosenttia. Kontio-hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain 20 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Ranska ja Japani. www.kontio.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs