Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Yhdessä enemmän – BLC Wireless Oy ja BLC Protie Oy fuusioituivat BLC Taidoksi

BLC

Yhdessä enemmän – BLC Wireless Oy ja BLC Protie Oy fuusioituivat BLC Taidoksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: BLC

BLC konserniin kuuluvat BLC Wireless Oy ja BLC Protie Oy fuusioituivat 2.9.2016. Yhdistymisen myötä syntyi BLC Taito Oy; entistä vahvempi valtakunnallisesti toimiva IT -palveluliiketoimintayhtiö.

BLC Taito Oy pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden kaikkiin IT-tarpeisiin yhdistämällä BLC Wireless Oy:n ja BLC Protie Oy:n monipuolisen osaamisen yhdeksi kokonaisuudeksi. ”Näin syntyvä BLC Taito Oy tarjoaa koko digitaalisen IT-ympäristön ja modernin tietotyön mahdollistavat palvelut: laitteiden elinkaarenhallinnan sekä IT-, tietotyö- ja pilvipalvelut”, summaa BLC–konsernin toimitusjohtaja ja BLC Taidon hallituksen puheenjohtaja Martti Volotinen.

Fuusioitumisen taustalla on asiakkaiden tarve saada kaikki IT-palvelut saman katon alta vaivattomasti ja saumattomasti. Ympäröivän maailman suuntaa leimaa muutos, johon BLC aktiivisesti reagoi kehittämällä toimintaansa. BLC-konsernin missio on toimia asiakkaan oppaana turva- ja tietotekniikassa, olemaan jatkuvasti askeleen edellä ja tarttumaan muutosten tuomiin mahdollisuuksiin viipymättä.

BLC Taito toimii valtakunnallisesti. Yhtiöllä on henkilökuntaa Seinäjoella, Espoossa, Tampereella, Savonlinnassa, Turussa, Mikkelissä, Haminassa, Joensuussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Imatralla. Yrityksen toimitusjohtaja Veli-Pekka Vähälummukka kertoo nyt tehdyn fuusion hyödyntävän erityisesti kaikkia asiakkaita: ” Fuusion myötä pystymme tarjoamaan myös seutukunnan yrityksille kaikkien IT infra-, laite- ja pilvipalveluiden toimittajaksi vakavaraisen, 100% kotimaisessa yksityisomistuksessa olevan vaihtoehdon”. Vähälummukka on toiminut aikaisemmin BLC Wireless Oy:n toimitusjohtajana. 

BLC-KONSERNI 

BLC-konserni - BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen ja moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Missiomme on olla asiakkaillemme opas tieto- ja turvatekniikassa. BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on 42 M€ ja henkilöstömäärämme tänään on jo yli 300 henkilöä. Toimimme 13 paikkakunnalla läpi Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889. Lisätietoa yhtiön ja konsernin muista toiminnoista www.blc.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs