Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Vain puolet suomalaisista noudattaa aina työpaikkansa tietoturvaohjeita — Kutsu Check Point Experience -tapahtumaan

Vain puolet suomalaisista noudattaa aina työpaikkansa tietoturvaohjeita — Kutsu Check Point Experience -tapahtumaan

Kutsu.
Julkaistu: 06.06.2013 klo 09:11
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Toivotamme toimituksenne edustajan tervetulleeksi Check Point Experience -tapahtumaan 13.6.2013 klo 9.00-14.00 Hanasaaren kulttuurikeskukseen, Hanasaarenranta 5, Espooseen. 

Jatkuvat kyberhyökkäykset ja haasteellinen taloustilanne ovat herättäneet yritykset etsimään kustannustehokkaita toimintatapoja, jotka eivät heikennä tietoturvaa. Check Point Experience -tapahtuman -seminaarit keskittyvät kyberrikollisuuden torjuntaan ja Threat Prevention -ratkaisuihin. Tapahtumassa esitellään myös Checkpointin teettämän tietoturvatutkimuksen tulokset. Tutkimuksessa haastateltiin työssään tietokonetta käyttäviä suomalaisia.

Päivän aiheita:

09.10 Tuntematon uhka ja sen torjunta reaaliajassa. Threat Emulation – uusi, monikäyttöinen ase taistelussa kyberrikollisuutta ja zero day -hyökkäyksiä vastaan.

10.00 BYOD-laitteiden tietoturva. Uusilla tekniikoilla voidaan erotella työsovellukset ja työympäristö työntekijöiden henkilökohtaisesta sisällöstä turvallisella tavalla samalla kunnioittaen työntekijän yksityisyyden suojaa.

13.00 Yhä useammat yritykset kärsivät massiivisesta tietoliikennemäärästä – DDoS-ilmiö (Palvelunestohyökkäysilmiö). Mikä on totuus ja mikä tarua tästä suhteellisen vanhasta hyökkäyskeinosta, jonka tarkoitus on saada yrityksesi kriittiset palvelut epäkuntoon.

13.30 Maailman kattavin paikan päällä suoritettava tietoturvauhkien analyysi, 3D-raportti ja NSS-testilaboratorion tuoreet NGFW-tutkimustulokset. Check Point on toteuttanut 3D-analyysejä lähes kaikissa maailman maissa. Tule kuulemaan, mitä hyötyä raportin teettämisestä on ja kuule samalla tuoreimmat tiedot globaaleista analyyseista ja NSS-testilaboratorion tuoreimmat tutkimustulokset.

14.00 Vain puolet suomalaisista noudattaa aina työpaikkansa tietoturvaohjeita – Tietoturvatutkimuksen tulokset. Checkpointin teettämässä tietoturvatutkimuksessa haastateltiin työssään tietokonetta käyttäviä suomalaisia. 

14.15> Henkilökohtaiset tapaamiset Check Pointin tietoturva-asiantuntijoiden kanssa. 

 

Paikkoja on rajoitetusti, ja toivomme ilmoittautumistanne viimeistään tiistaina 11.6. kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen viestinta@osg.fi  / tai puhelimitse 0400-630 049. Pyydämme myös ilmoittamaan, mihin päivän seminaareista aiotte osallistua.

Tiedustelut: Lasse Pulkkinen, p. 0400 630 049, lasse.pulkkinen@osg.fi

Tervetuloa! 

 

 

Liitetiedostot

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia eri kokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs