Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Uusi digitaalisen markkinoinnin palvelu Accenturelta ja Adobelta parantaa markkinointi-investointien tuottoa

Uusi digitaalisen markkinoinnin palvelu Accenturelta ja Adobelta parantaa markkinointi-investointien tuottoa

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2015 klo 08:06
Julkaisija: Accenture

Käyttöperustainen palvelu tekee digitaalisten markkinointikampanjoiden toteuttamisesta ketterämpää

Accenture ja Adobe ovat tuoneet markkinoille digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen, toteuttamiseen ja mittaamiseen tarkoitetun pilvipohjaisen Accenture Customer Engagement -palvelun, joka tarjotaan asiakkaille jatkuvana palveluna. Accenture Customer Engagement sisältää Accenture Interactiven digitaalisen markkinoinnin palveluja, jotka on yhdistetty saumattomasti Adobe Marketing Cloud -ratkaisuihin. Accenture vastaa sekä palvelujen että niiden taustalla olevien teknologiaratkaisujen hallinnoinnista, minkä ansiosta markkinoijien ei tarvitse integroida ja räätälöidä teknologiaa ja palveluita yrityksen omiin järjestelmiin tai palkata erikseen ratkaisuun perehtynyttä henkilökuntaa. Accenture Customer Engagement lanseerattiin Adoben vuotuisessa digitaalisen markkinoinnin Adobe Summit -tapahtumassa Yhdysvalloissa viime viikolla.

”Yritykset haluavat tarjota yksilöllisiä digitaalisia asiakaskokemuksia. Tässä he voivat hyödyntää osaamistamme ja kokemustamme ja välttyä raskailta teknologioiden ja ratkaisujen integrointiprosesseilta”, kertoo Kalle Paajanen, Accenture Interactiven johtaja Suomessa. ”Adoben markkinointiteknologiat yhdistettynä Accenturen strategia-, suunnittelu- ja toteutusosaamiseen auttavat markkinoinnin ammattilaisia luomaan unohtumattomia, sitouttavia asiakaskokemuksia ketterästi ja kustannustehokkaasti.”

Ketterä palvelu nopeasti muuttuville markkinoille
Accenture Customer Engagement -palvelun käyttöönotto, räätälöinti ja skaalaus on nopeaa. Palvelu on saatavana Accenture Interactiven kautta tarvepohjaisena ratkaisuna, jossa markkinoijat voivat valita ja määritellä haluamansa palvelut. He myös maksavat ainoastaan käyttämistään palveluista ja ratkaisuista. Koska tarjontaa hallinnoi Accenture, asiakkaat voivat helposti ottaa uusia palveluita käyttöön tai poistaa niitä käytöstä tarpeidensa mukaisesti.

Uuden digitaalisen markkinoinnin palvelun käyttöönoton nopeus on keskeinen etu asiakkaille nopealiikkeisillä ja erittäin kilpailluilla markkinoilla. Tuoreessa Accenturen tutkimuksessa merkittävä osa eli 43 prosenttia yritysten markkinointijohtajista totesi, että teknologiaa kehitetään heidän yrityksissään liian hitaasti digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin.

Accenture Customer Engagement -ratkaisun sisältämiin digitaalisen markkinoinnin palveluihin kuuluvat asiakaskokemus ja suunnittelu, digitaaliset sisältöpalvelut, digitaalinen analytiikka, personointi ja median optimointi, yhteisö- ja sosiaalisen median palvelut sekä digitaalisten kampanjoiden hallinta. Näiden palvelujen lisäksi asiakas saa käyttöönsä Adobe Marketing Cloudin, joka koostuu johtavista, integroiduista analytiikka-, personointi-, median optimointi-, sosiaalisen median markkinointi- ja verkkosisällön hallintapalveluista. Asiakkaat saavat Adobe Marketing Cloud -ratkaisut käyttöönsä Accenture Interactiven kautta, eli kaikkien heidän digitaalisen markkinoinnin tarpeidensa hallinta onnistuu yhden yhteyspisteen välityksellä.

Lue myös alkuperäinen englanninkielinen tiedote.

Lisää suomenkielisiä Accenturen tiedotteita.

Lisätietoja:

Hetta Huittinen, Accenture, viestintä
Sähköposti: hetta.huittinen@accenture.com
Press office: 040 137 3954

Accenture
Accenture on globaali liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyritys. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 319 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa. Accenture yhdistää vankan kokemuksen, kattavan toimialojen ja liiketoiminta-alueiden osaamisen sekä tutkimustiedon maailman johtavista yrityksistä. Accenture työskentelee yhdessä yritysten tai julkisen sektorin organisaatioiden kanssa tavoitteenaan auttaa näitä menestymään pitkäjänteisesti. Accenturen liikevaihto oli 31.8.2014 päättyneenä tilivuotena 30,0 miljardia dollaria. www.accenture.com.

Accenture Interactive
Accenture Interactive on osa Accenture Digitalia. Se auttaa maailman johtavia brändejä rakentamaan ensiluokkaista markkinointia laaja-alaisesti monikanavaisissa asiakasrajapinnoissa. Yhtiö tarjoaa yhdistettyjä, teollistettuja ja toimialakohtaisia digitaalisia ja markkinointipalveluja. Lisätietoja: @AccentureSocial tai Accenture Interactive.

Adobe
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

Tietoa Adobe Marketing Cloudista
Adobe Marketing Cloud mahdollistaa markkinoinnin big datan tehokkaan hyödyntämisen ja asiakkaiden tavoittamisen kohdennetulla markkinoinnilla eri digitaalisissa kanavissa ja laitteissa. Adobe Marketing Cloudin kahdeksan toisiinsa integroitunutta markkinointityökalua tarjoavat kokonaisratkaisun analytiikkaan, verkkosivuille ja mobiilisovelluksiin, markkinoinnin testaukseen ja kohdentamiseen, mainontaan, yleisösegmentointiin, videoille, sosiaaliselle medialle ja kampanjoiden hallintaan. Adobe Marketing Cloud yhdistyy myös Adobe Creative Cloudiin mahdollistaen luovan sisällön jakamisen eri markkinointikanaviin. Tuhannet brändit maailmanlaajuisesti mukaan lukien kaksi kolmesta Fortune 50 -yrityksestä hyödyntävät Adobe Marketing Cloudia yli 30,4 biljoonaan markkinointitoimenpiteeseen vuodessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs