Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Suomalainen Druid on maailman aktiivisimpia Drupal-kehittäjiä

Druid Oy

Suomalainen Druid on maailman aktiivisimpia Drupal-kehittäjiä

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 13:15
Julkaisija: Druid Oy

Druid Oy on selainpohjaisen Drupal-julkaisujärjestelmän huippuosaaja. Kansainvälisesti yhtiö kuuluu kymmenen kärkikehittäjän joukkoon. Syyskuussa Druid on yksi kolmesta pääsponsorista alan tärkeimmässä tapahtumassa, DrupalConissa, Dublinissa.

Maailman suurimpaan Drupal-tapahtumaan odotetaan tuhansia osanottajia. Drupal-kehittäjäyhteisö kokoontuu Euroopassa DrupalConiin ensimmäistä kertaa sitten Drupal 8 -sisällönhallintajärjestelmän julkaisemisen. Druid on aktiivisesti mukana järjestelmän kehitystyössä. Varatoimitusjohtaja Mikko Hämäläinen kertoo, että toimiminen osana Drupal-yhteisöä on ollut Druidin perustamisesta lähtien yksi yrityksen kulmakivistä.

Uusin Drupal-versio julkaistiin viime vuoden lopulla. Druid on tehnyt uuteen versioon jo yli 500 parannusta ja korjausta, jotka hyödyttävät kaikkia käyttäjiä.

− Drupalia ei olisi olemassa ilman aktiivista kehittäjäyhteisöä. Yhteisö vie Drupalia tuotteena eteenpäin ja asiakkaillemme on arvokasta, että pystymme vaikuttamaan sen kehitykseen. Olemme itse mukana kehittämässä järjestelmää, mutta tuemme myös yhteisön toimintaa sponsoroimalla tapahtumia ja kehityssprinttejä, Hämäläinen mainitsee.

− Vuonna 2012 Druidia perustettaessa meillä oli selkeä visio rakentaa paras mahdollinen työpaikka Drupal-kehittäjille ja aktiivinen osallistuminen Drupal-yhteisön toimintaan oli ilmiselvä valinta, Druidin toimitusjohtaja Mika Suominen sanoo.

− Drupalin huima kehitys on osaltaan auttanut meidän kasvuamme. Kun Drupal Association pyysi meitä sponsoriksi Euroopan tapahtumaan, päätös oli helppo tehdä. Suomessa on useita kansainvälisesti tunnettuja Drupal-taloja, ja on hienoa päästä edustamaan suomalaista osaamista paraatipaikalle. Sen lisäksi, että yrityksemme sponsoroi tapahtumaa, lähes kaikki työntekijämme lähtevät Dubliniin. 

DrupalCon järjestetään Dublinissa 26.−30.9.2016. Yhteisö kokoontuu DrupalConiin kolme kertaa vuodessa: Pohjois-Amerikassa, Euroopassa sekä vuosittain vaihtuvassa maanosassa. Viikon aikana yhteisön jäsenet jakavat ja kehittävät Drupal-taitojaan.

Drupal on suosittu julkaisujärjestelmä

Avoimeen lähdekoodiin perustuvaa Drupalia kehittää kymmenien tuhansien kehittäjien yhteisö ympäri maailman. Druidin mukaan Drupalin vahvuudet ovat muokattavuus, toimintavarmuus ja turvallisuus. Lisäksi lisenssimaksuton järjestelmä on hakukoneystävällinen ja helppokäyttöinen. 

Maailmanlaajuisesti suosittu Drupal perustuu käyttövalmiisiin moduuleihin, joiden avulla voidaan toteuttaa laajoja ja teknisesti vaativiakin kokonaisuuksia edullisesti ja nopeasti. Monet suomalaisetkin yritykset käyttävät Drupalia. Druidin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Restel, Yle, Helsingin yliopisto, Myllyn Paras, Turun kaupunki, Tekniikan Akateemiset, Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti, sekä Nelonen Median Ruutu.fi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Suominen, Druid Oy
p. 040 735 5733
mika.suominen@druid.fi

Varatoimitusjohtaja Mikko Hämäläinen, Druid Oy
p. 040 527 5945
mikko.hamalainen@druid.fi

DrupalCon Dublin
https://events.drupal.org/dublin2016

Liitetiedostot

Druid Oy on perustettu vuonna 2012. Yhtiön toimiala on ict-palveluliiketoiminta. Druidilla on toimistot Helsingissä sekä Amsterdamissa ja se työllistää lähes 30 Drupal-osaajaa.

www.druid.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs