Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Schneider Electriciltä digitaalinen StruxureOn-palvelu datakeskuksille

Schneider Electric

Schneider Electriciltä digitaalinen StruxureOn-palvelu datakeskuksille

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2016 klo 10:33
Julkaisija: Schneider Electric

Uusi palvelu yhdistää datakeskuksien laitteiston Schneider Electricin pilvipalveluun ja mahdollistaa nopeamman ongelmanratkaisun.

Schneider Electric on esitellyt uuden digitaalisen StruxureOn-palvelun. StruxureOn yhdistää datakeskuksen laitteiston Schneider Electricin pilvipalveluun, minkä ansiosta palveluja voidaan toimittaa asiakkaalle entistä kätevämmin ja nopeammin. Mobiilisovellus antaa reaaliaikaisen näkymän järjestelmän suorituskyvystä sekä huoltotarpeista. StruxureOn-palvelun dataan perustuva analytiikka varoittaa datakeskuksen mahdollisista ongelmista ja parantaa valmiutta huoltaa kriittisen tärkeä laitteisto ennen toimintahäiriötä.

StruxureOn-ratkaisun myötä Schneider Electricin palvelukeskuksen henkilöstö on käytettävissä ympäri vuorokauden vianjäljitystä ja -paikannusta varten. Mikäli ongelma ei ole ratkaistavissa palvelukeskuksesta käsin, Schneider Electric lähettää paikalle huoltohenkilön, jolla on tarvittavat tiedot ja varusteet ongelman ratkaisemiseksi ja järjestelmän seisokkiajan minimoimiseksi mahdollisimman nopeasti.

Esineiden internet datakeskusten voimavarana

StruxureOn tuo esineiden internetin datakeskukseen tukemaan huoltoon ja vianhallintaan liittyvässä päätöksenteossa.

”Datakeskusten johtajat kohtaavat kiristyviä budjetteja. Samalla asiakkaiden suorituskykyvaatimusten kasvusta, yhä kilpailukykyisemmistä markkinoista ja toimintojen optimoinnista taloudellisten rajoitusten puitteissa on tullut merkittävä haaste”, kertoo Sami Lakio, Schneider Electric Suomen IT-liiketoimintayksikön myyntijohtaja. ”StruxureOn-palvelun myötä Schneider Electric valjastaa esineiden internetin voimavarat tarjotakseen datakeskusten johtajille tietoa ja välineitä, joita he tarvitsevat ennakoidakseen ja estääkseen häiriöt ja seisokkiajan.”

StruxureOn on saatavilla Yhdysvalloissa, ja sen odotetaan tulevan globaalisti saataville vaiheittain vuoden 2016 loppua kohti aina 2017 vuoden alkupuolelle. Lisätietoja StruxureOn-ratkaisusta löytyy Schneider Electricin verkkosivuilta. Voit myös kääntyä paikallisen Schneider Electricin edustajan puoleen.

Hashtagit: #datakeskus #IoT #pilvi #digitalisaatio #analytiikka #bigdata #StruxureOn #NDBS2016

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 27 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric ja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs