Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Santa Monica Networks laajentaa osaamistaan datakeskus-ratkaisuissa ja -palveluissa

Santa Monica Networks Oy

Santa Monica Networks laajentaa osaamistaan datakeskus-ratkaisuissa ja -palveluissa

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2014 klo 11:10
Julkaisija: Santa Monica Networks Oy

Santa Monica Networks Oy ostaa Suomen IT-Virtuoosit Oy:n osakekannan. Yrityskaupalla Santa Monica Networks vahvistaa osaamistaan virtualisointiteknologiassa, joka on automatisoidun datakeskuksen teknologinen sydän. ”Yrityskaupan myötä tavoittelemme automatisoitujen datakeskusten osaamisjohtajuutta”, sanoo toimitusjohtaja Kai Vuokko. Suomen IT-Virtuoosit on eräs Suomen parhaista VMwaren teknologian osaajista. IT-Virtuoosien liiketoiminta tullaan yhdistämään Santa Monica Networksiin vuoden alusta. Liiketoimintamallimme on niin sanottu ”Cloud Builder” – rakennamme asiakkaillemme arvoa tuottavan liiketoiminta-alustan.

Virtualisointiteknologia muuttaa ICT-teknologiamarkkinaa vielä paljon. Automatisoidut datakeskukset perustuvat monimutkaisiin teknologioihin, joissa yhdistyvät tallennus-, palvelin-, virtualisointi-, verkko- ja tietoturvateknologiat. Osa tietoliikenne- ja tietoturva-laitteista korvautuu avoimen arkkitehtuurin alustalla, jossa virtuaalikerroksen päällä ajetaan joko kytkin-, reititin- palomuuri- tai VPN-ohjelmistoja tai soveltuvaa yhdistelmää näistä.

Edistyksellisissä datakeskuksissa keskeiset resurssit: laskenta-, muisti-, tallennus- sekä verkkokapasiteetti ovat virtualisoitu. Tämä mahdollistaa resurssien käyttöasteen kasvattamisen, korkean käytettävyyden sekä skaalautuvuuden. Ohjelmisto-ohjatuissa datakeskuksissa voidaan automatisoida provisiointiketjut ja tällä tavalla saavutetaan merkittäviä operatiivisia säästöjä sekä lyhennetään palveluiden toimitusaikaa.

Asiakkaitamme ovat kaikki pilvipalvelutarjoajat sekä yritykset ja julkishallinnon toimijat, jotka rakentavat omat datakeskukset palvelualustaksi.

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Kai Vuokko, Santa Monica Networks Oy

tel: + 358 50 3800 192, e-mail: kai.vuokko@smn.fi

Liitetiedostot

Santa Monica Networks Oy

Santa Monica Networks Oy on turvallisten tietoverkko- ja konesaliratkaisujen asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networksin asiakkaina on mm. 50 Suomen pörssiyhtiötä.

Liikevaihto 2013

konserni 57,1 milj.e          
Suomi 31,6 milj.e

Henkilömäärä: konserni 140, Suomi 64

Toimipaikat: Espoo, Jyväskylä, Oulu

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs