Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Samsung esittelee 950 PRO:n – ammattilaistason suorituskykyä kaikille

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee 950 PRO:n – ammattilaistason suorituskykyä kaikille

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 11:24
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Ensimmäinen kuluttajille suunnattu SSD-asema, joka on käyttää NVMe M.2 -protokollaa ja V-NAND-tekniikkaa. 950 PRO kykenee peräti 2500 Mt/s lukunopeuksiin. 

Espoo, 24. syyskuuta, 2015 – Samsung esittelee uuden 950 PRO:n, SSD-aseman (Solid State Drive), joka on suunniteltu vastaamaan koti- ja yrityskäyttäjien tallennustarpeisiin. Se tarjoaa suorituskykyharppauksen kompakteihin kannettaviin ja järeisiin pöytäkoneisiin. Samsung 950 PRO on ensimmäinen kuluttajakäyttöön suunnattu SSD-asema, joka käyttää NVMe (Non-Volatile Memory express) M.2 -protokollaa ja V-NAND-muistitekniikkaa (vertical NAND). Samsung 950 PRO:ssa on myös tuki PCI-E 3.0 (x4) -väylälle (Peripheral Component Interconnect Express).

NVMe on ensimmäinen SSD:lle optimoitu protokolla ja se merkittävästi parantaa Samsung 950 PRO:n suorituskykyä ja vähentää virrankulutusta. SSD-asema on ideaali käyttäjille, jotka tarvitsevat nopeampaa suorituskykyä, lyhyempiä latausaikoja ja akkukestoa. Kompakti tallennusratkaisu tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskykypäivityksen ja se on M.2 PCIe -liitäntänsä ansiosta varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

PCI-E 3 (x4) ja NVMe-protokolla tarjoavat moninkertaisen suorituskyvyn SATA-väylään (Serial Advanced Technology Attachment) verrattuna. Raskaat ohjelmat, jotka hyötyvät korkeista IOPS-lukemista (Input / output operations per second) saavat jopa nelinkertaisin suorituskykyparannuksen perinteiseen SATA-SSD-asemaan verrattuna.

Samsung 950 PRO tulee myyntiin kokoluokissa 512 GB ja 256 GB. 512 gigatavun maksimi lukunopeus on peräti 2500 Mt/s ja kirjoitusnopeus 1500 Mt/s. Aseman satunnaislukunopeus on 300000 IOPS ja sattunnaiskirjoitusnopeus on 100000 IOPS. Uutuusmalleissa käytetään toisen sukupolven 128 gigabitin MLC V-NAND -piirejä ja UBX-SSD-ohjainta.

950 PRO -mallistossa on 256-bittinen AES Full Disc Encryption -salaus ja toimintalämpötila on 0-70 celiciusastetta. Asemissa on rajoitettu viiden vuoden takuu, 512 GB (400 TBW) ja 256 GB (200 TBW). 950 PRO tulee Suomessa myyntiin lokakuun puolivälissä.

 

Suositushinnat:

512 GB: 399 euroa

256 GB: 199 euroa

 

Lisää teknisiä tietoja osoitteessa: www.samsung.com/950PRO

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs