Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Proactilta Elenialle päivitetty tallennusjärjestelmä

Proact Finland Oy

Proactilta Elenialle päivitetty tallennusjärjestelmä

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 09:00
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact päivittää Elenialle uuden tallennusjärjestelmän yhteistyössä NetAppin kanssa. Elenia on energiayhtiö, joka toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Proact vastaa Elenian NetApp Clustered Ontap -teknologialla toteutetun kahdennetun aktiivi-aktiivi -konesaliratkaisun toimituksesta. Kaiken taustalla oli Elenian tarve suuremmalle levytilalle sekä virtuaalisten IT-palveluiden keskittäminen yhden järjestelmäkokonaisuuden ympärille. Tallennusjärjestelmän päivittäminen mahdollistaa Elenian palveluiden helpomman ja kustannustehokkaamman hallinnan.

”Halusimme päivittää ja laajentaa tallennusjärjestelmäämme sekä kehittää sitä entistä kilpailukykyisemmäksi. Tämän vuoksi tarvitsimme tukea vaativan tallennusjärjestelmäprojektin päivityssuunnitelman ja erityisesti migraatiosuunnitelman tekemisessä.

Proactin kanssa työtapanamme on jatkuva yhdessä kehittäminen, jonka avulla kulloinkin paras ratkaisu löytyy”, Elenian järjestelmäasiantuntija Matti Lääkäri sanoo.

Lääkärin mukaan Proactin kanssa on helppo työskennellä. He ovat toimittaneet Elenialle myös energiayhtiön aiemman tallennusympäristön.

”Asiakkaan tekninen asiantuntemus on korkea, ja meidän kanssa he hakevat aina vahvistusta omille näkemyksilleen”, Proactin myyntipäällikkö Jani Lehtinen toteaa.

 

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Jani Lehtinen, Proact Finland Oy, p. 040 5445 962, jani.lehtinen@proact.fi 

järjestelmäasiantuntija Matti Lääkäri, Elenia Oy, p. 040 8350 135, matti.laakari@elenia.fi

Proact on Euroopan johtava, riippumaton datacenter-integraattori. Toimitamme ratkaisut kaikkiin datacentereissä tunnettuihin haasteisiin; tiedon tallennus, varmistus ja arkistointi, käsittely, verkkoratkaisut, tietoturva sekä kattavat palvelut. Johtavat teknologiat, sekä korkeimmat sertifioinnit yhdessä takaavat asiakkaillemme kustannustehokkaimmat ratkaisut ja palvelut. Vastaamme yli 70 petatavun datamäärän hallinnasta omassa pilvessämme ja olemme toimittaneet lähes 4000 ratkaisua ympäri maailmaa. Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 41 henkilöä. Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 660 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Saksassa, Belgiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Konsernin liikevaihto 2014 oli noin 253 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

 

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka palvelee 415 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta ja uudistamisesta ja rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä kumppaniyhtiöittemme kanssa. Mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Kehitämme tulevaisuuden älykästä sähköverkkoa uutta teknologiaa hyödyntäen. Tavoitteemme on edistää Suomen sähkömarkkinoiden toimintaa. Elenia Lämpö Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin ympäristömyönteisiä, vaivattomia ja kilpailukykyisiä lämmitysratkaisuja. Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Varmistaaksemme asiakkaillemme luotettavan lämmön toimituksen uudistamme ja ylläpidämme verkostojamme sekä tuotantolaitoksiamme. Kehitämme toimintaamme kasvattamalla edelleen kotimaisten polttoaineiden osuutta tuotannossamme ja parantamalla energiatehokkuuttamme. Toiminta-alueemme ovat Häme, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa ja Heinola.

www.elenia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs