Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » PHSOTEY tiedottaa: Palvelut kärjessä uusilla sivuilla

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

PHSOTEY tiedottaa: Palvelut kärjessä uusilla sivuilla

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 11:09
Julkaisija: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Yhtymän uudet palvelusivut on avattu osoitteessa www.phsotey.fi . Sivustolla näkyvin muutos on palvelujen nosto kärkeen ja organisaation häivytys taustalle. Sivuston visuaalisuuden pohjana ovat olleet koko maakuntaa kuvaavat keskeiset elementit, vesi ja metsät.

Sivustolle on tuotu käyttäjää palvelevia uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Uutta on sivujen responsiivisuus: älykännykän, tabletin ja pöytäkoneen käyttäjälle on kullekin räätälöity omanlaisensa käyttöliittymä. Näin käyttäjällä on aina häntä parhaiten palveleva näkymä laitteesta riippumatta. Noin joka kolmas käyttäjä on viimeisen viikon aikana tutkaillut sivuja mobiilisti.

Uudesta toimipaikkaluettelosta voi helposti tarkistaa yhtymän eri palvelupisteiden sijainnin kartalla.

Kehitämme sivuja palautteen pohjalta koko ajan. Jokaiselta sivulta käyttäjä voi helposti lähettää palautetta ja kertoa, mitä tietoa hän tarvitsee lisää, mikä toimii ja mikä ei, mikä löytyy, mikä ei. Käyttäjän on myös helppo jakaa sivujen sisältöjä omiin sosiaalisen median kanaviinsa. 

Sivuston visuaalisen ilmeen suunnittelussa yhteistyökumppanina oli Monami Agency Oy ja teknisessä toteutuksessa Trimedia Oy. 

Lisätietoja:
informaatiopäällikkö Päivi Ukkonen, 044 719 5544
viestintäjohtaja Sari Pauninsalo, 044 719 5666

Päijät-Hämeen suurin sosiaali- ja terveysalan palveluntuottaja ja työnantaja. Intohimona hyvinvointi. Potilaan ja asiakkaan etu edellä www.phsotey.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs