Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Palvelinhuoneesta lentokentälle ‑ Check Point laajentaa ajantasaisen tietoturvan kaikkiin järjestelmiin paikasta riippumatta

Palvelinhuoneesta lentokentälle ‑ Check Point laajentaa ajantasaisen tietoturvan kaikkiin järjestelmiin paikasta riippumatta

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 13:00
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

SandBlast Agent suojaa päätelaitteet ja nopeuttaa reagointia kyberhyökkäyksiin yhdistämällä uusimmat tietoturvan tekniikat ja ajantasaisen analysoinnin.

Espoo, keskiviikko 10. helmikuuta 2016 – Check Point Software Tehcnologies on julkistanut uuden, kattavan tietoturvaratkaisun. Check Point SandBlast Agent pitää päätelaitteet ja niille tallennetut tiedot turvassa, olipa laite missä tahansa. SandBlast Agent pysäyttää tiedostot tutkintaan (sandboxing) ja seuloo niistä haittaohjelmat (threat extraction). Uutena ominaisuutena mukana on tietoturvatapahtumien ajantasainen, automaattinen analysointi (forensics). Näin organisaatiot pystyvät vastaamaan tehokkaasti tietoturvan vaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa. 

Henkilöstöllä on yhä useammin pääsy yritysverkkoon useilla eri laitteilla, ja tietojen noutaminen omalle koneelle on mahdollista sekä yritysverkon sisällä että etänä. Tämä työskentelyn tapa parantaa innovatiivisuutta ja tehokkuutta. Päätelaitteet on kuitenkin usein suojattu vain perinteisillä antivirusohjelmistoilla, jotka tunnistavat ainoastaan tunnetut haittaohjelmat. Kyberrikolliset ovat tietoisia tästä ja pyrkivät sisään yritysverkkoon nimenomaan päätelaitteiden kautta käyttämällä entistä hienostuneempia, ennestään tuntemattomia haittaohjelmia. Cryptowall ja Cryptolocker ovat esimerkkejä kiristyshaittaohjelmista, joita voidaan muunnella vaikeasti havaittaviksi.

Näistä syistä yrityksillä on tarvetta entistä edullisemmalle ja nopeammalle tavalle löytää, eristää ja tutkia haittaohjelmia yritysverkossa ja päätelaitteilla. 

Modernien hyökkäysten torjumiseen tarvitaan uusi lähestymistapa päätelaitteiden tietoturvaan. SandBlast Agent on alan ainoa ratkaisu, joka yhdistää myös uudet haittaohjelmat tunnistavan tietoturvaohjelmiston, haittaohjelmien automaattisen teknisen tutkinnan ja kyvyn reagoida niihin välittömästi. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Päätelaitteiden tietoturva, joka vastaa tämän hetken tarpeisiin. SandBlast Agent tuo tietoturvan suoraan päätelaiteelle havaiten ja estäen sähköpostin, verkon tai irrotettavien laitteiden kautta tulevat hyökkäysyritykset, kuten kalasteluviestit ja watering hole -hyökkäykset, joissa tietylle käyttäjäryhmälle tärkeä nettisivu murretaan ja sinne lisätään haittakoodia, joka aktivoituu käyttäjän tullessa sivulle. SandBlast Agentin hiekkalaatikko toimii etäperiaatteella, joten tiedostojen tutkiminen haittaa päätelaitteen käyttöä ja sovellusten toimintaa minimaalisen vähän. Tutkimisen aikana käytettävissä on tiedoston turvallinen versio.

  • Seuraavan sukupolven tekniikka tunnistaa ja pysäyttää tartunnat. SandBlast Agent tunnistaa laitteelta tapahtuvan epäilyttävän, haittaohjelmatartuntaan viittaavan tietoliikenteen, estää yritykset kuljettaa tietoa verkon ulkopuolelle ja eristää tartunnan saaneen päätelaitteen estääkseen tartunnan leviämisen. SandBlast Agentin perustana on Check Pointin seuraavan sukupolven uhkientorjuntaratkaisu SandBlast, joka sai arvion ”suosittelemme” uusimmassa NSS Labsin Breach Detection Systems (BDS) ryhmätestissä. SandBlast sijoittui kärkijoukkoon sekä tehokkuudessa että hintavertailussa.

  • Kattava, automatisoitu analysointi mahdollistaa nopean reagoinnin. Automatisoitu tietoturvatapahtumien analysointi minimoi tuhot ja niiden korjaamisen kustannukset. SandBlast Agent luo tapahtumasta välittömästi raportin, joka kertoo vaurion syyn ja laajuuden sekä haittaohjelman sisäänpääsykohdan. Tämä mahdollistaa nopean toiminnan ja pitää vaurion mahdollisimman pienenä.

 

Saatavuus:

Check Point SandBlast Agent on välittömästi saatavana. 

Lisätietoja Check Pointin verkkosivuilta:

http://www.checkpoint.com/products/endpoint-sandblast-agent/.

 

Haastattelupyynnöt:

OSG Viestintä, Maija Rauha, maija.rauha@osg.fi, p. 0400 630 065 

 

Seuraa Check Pointia:

Check Pointin blogi: http://blog.checkpoint.com/

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal

Liitetiedostot

Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailman suurin yksinomaan tietoturvaan keskittynyt yhtiö. Se on alan edelläkävijä ratkaisuillaan, jotka torjuvat asiakkaisiin kohdistuvat kyberhyökkäykset havaiten haittaohjelmat ja muut tunkeutujat ainutlaatuisen tehokkaasti. Check Pointin täydellinen tietoturva-arkkitehtuuri suojaa yritysverkot mobiililaitteisiin asti, ja sen ratkaisuja ohjataan kattavan ja intuitiivisen hallintajärjestelmän kautta. Check Point huolehtii yli 100 000 yrityksen ja yhteisön tietoturvatarpeista organisaation koosta riippumatta. At Check Point, we secure the future.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs