Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Optima Service aloittaa Samsungin tietokoneiden ja Smart-PC -tuotteiden huoltopalvelut

Pilgrim Oy

Optima Service aloittaa Samsungin tietokoneiden ja Smart-PC -tuotteiden huoltopalvelut

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2013 klo 15:17
Julkaisija: Pilgrim Oy

Optima Service on tehnyt huoltopalveluita koskevan yhteistyösopimuksen Samsungin tietokoneista ja Smart-PC –tuotteista. Yhteistyö käynnistyy välittömästi. Aiemmin tänä vuonna Optima Service ja Samsung ovat sopineet Galaxy-kameroiden huoltoyhteistyöstä.

Tietokoneita, Smart-PC –tuotteita ja Galaxy-kameroita koskevat sopimukset laajentavat Optima Servicen ja Samsungin yhteistyötä, joka on tähän asti kattanut Samsungin Android-mobiililaitteiden huolto- ja elinkaaripalvelut.
- Elektroniikka-alalta hankkimamme moniosaaminen oli tärkeässä asemassa neuvotellessamme uusista yhteistyösopimuksista Samsungin kanssa. Uudet sopimukset tukevat luontevasti voimakkaan kasvun strategiaamme, Optima Service Oy:n varatoimitusjohtaja Juha Pitkänen kertoo.

Optima Service saavutti miljoonan huolletun mobiililaitteen rajapyykin vuonna 2010. Nykyisin yhtiö huoltaa noin 250.000 mobiililaitetta vuodessa.
- Samsungin kanssa solmitut uudet yhteistyösopimukset vahvistavat asemaamme Suomen johtavana mobiililaitteiden huoltopalveluyrityksenä, Pitkänen toteaa.

Samsungin Smart-PC:t yhdistävät taulutietokoneen ja kannettavan tietokoneen ominaisuudet yhteen laitteeseen. Tuotteet tulivat markkinoille viime vuoden lokakuussa. Samsungin Galaxy-kamerat julkistettiin elokuussa 2012. Kameroihin sisältyvien 3G- ja Wi-Fi-verkkojen ansiosta käyttäjä voi ladata kuvia verkkoon ja jakaa ne suoraan kameran kautta.

Optima Service Oy on Suomen johtava tablettien, modernien tietokoneiden ja älypuhelimien huoltopalvelualan yritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli yli 14 miljoonaa euroa. Optima Servicen asiakkaita ovat niin yritykset kuin yksityiset kuluttajat jälleenmyyjäliikkeiden välityksellä sekä maahantuojat, operaattorit, jälleenmyyjät, laitevalmistajat ja huoltoliikkeet.

Lisätietoja:

Juha Pitkänen
Optima Service Oy
varatoimitusjohtaja
mobile: +358 50 5585 446
tel: +358 9 5655 730
juha.pitkanen@optimaservice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs