Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietotekniikka » Mercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

Vetonaula

Mercuri International Oy ulkoisti IT-palvelut Vetonaulaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 08:30
Julkaisija: Vetonaula

Maailman suurin myynnin kasvattaja Mercuri International Oy ratkaisee IT-tarpeensa Vetonaulan modernilla IT-ulkoistuksella. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa Mercurin ammattilaisille tehokkaat digitaaliset työkalut korkeatasoisella käyttötuella.

Mercurille tuotettavaan palvelukokonaisuuteen sisältyy laajat pilvipalvelut, joita täydennetään Vetonaulan konesalin virtuaalipalvelimilla. Mercurilaisille palvelu toteutuu yhtenä helppokäyttöisenä kokonaisuutena. Palveluun sisältyy myös tietokoneiden tietoturva- ja ylläpitopalvelu sekä käyttötuki Mercurin kaikille työntekijöille.   

Mercuri päätyi valitsemaan Vetonaulan ulkoisen kilpailutuskonsultin järjestämän tarjouskilpailun tuloksena. "Vetonaula on meille sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio, joka myös tekee itse. Emme halunneet vaikeasti hallittavaa monen toimijan yhdistelmää. Vetonaulan osaaminen on erittäin hyvätasoista.” kertoo Mercurin Marko Majamäki ja jatkaa ”Käyttöönottoprojekti onnistui suunnitelman mukaisesti ja koko yhteistyön alku on ollut erinomainen”.

Lisätietoja:

Vetonaula Oy
Toimitusjohtaja Tomi Lehto, puh. 050 583 0007, tomi.lehto@vetonaula.fi

Mercuri International Oy
Partner, Consultant Director Marko Majamäki, puh. 0400 413 608, marko.majamaki@mercuri.fi 

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja. ”Intohimomme on myynti. Tämän saman intohimon istutamme muutosohjelmillamme asiakkaidemme päivittäiseen työhön. Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään. Näytämme suuntaa ja käytämm parhaaksi todennettuja menetelmiä tässä ydintehtävässämme.” Lue lisää: www.mercuri.fi

Vetonaula Oy on IT-palvelutalo joka tuottaa asiakkailleen kilpailuetua jatkuvasti kehittyvällä, pilvipalvelut hyödyntävällä modernilla IT-ulkoistuksella. Liity menestyvään asiakasjoukkoomme, mukana jo esim. Hilti Suomi, Arme, Pa-Hu, Suomen Palloliitto ja ebm-papst. Tutustu meihin: www.vetonaula.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs